Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ~ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ 24 Αυγ.


Έγκλημα:
Το όνειρό σας προδίδει κακή νευρική κατάσταση

Έρωτας: Αν ονειρευτείτε πως διαπράττετε έγκλημα, προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Είστε νευρικοί και απότομοι. Κινδυνεύτετε να πάθετε κακό. Θα έχετε οικογενειακά προβλήματα και καυγάδες. Εάν άλλος κάνει έγκλημα, σημαίνει καλή έκβαση των καταστάσεων.

Υγεία: Προσέξτε την ψυχική σας υγεία. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Πηγαίνετε διακοπές.

Εργασία: Εάν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε  ανάμεσα σε εκληματίες, προσέξτε τους συνεργάτες σας. Σας υπονομεύουν και θέλουν να σας κάνουν κακό. Αν κάνετε εσείς έγκλημα είναι πολύ πιθανό να πάθετε κάποια ζημιά. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος.

Κουνούπι:
Tα κουνούπια συμβολίζουν τους εχθρούς σας.

  • Έρωτας: Αν δείτε κουνούπια που σας τσιμπάνε ή σας κυνηγάνε θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα που σας ζηλεύουν και θέλουν να σας βλάψουν. Αν καταφέρετε να τα σκοτώσετε, θα ξεπεράσετε αυτήν την κατάσταση.
  • Υγεία: Το όνειρο αυτό μπορεί να δηλώνει την ψυχική σας δύναμη μόνο σε περίπτωση που σκοτώνετε τα κουνούπια.
  • Εργασία: Τα κουνούπια που ονειρεύεστε αντιπροσωπεύουν τους ανταγωνιστές σας, τους οποίους θα υπερνικήσετε μόνο αν σκοτώσετε τα κουνούπια του ονείρου σας.
Φωτιά:
Kάθε καταστροφική φωτιά είναι κακό προμήνυμα.
Φωτιά που ζεσταίνει, δηλώνει ευτυχία και επιτυχία.

  • Έρωτας: Aν καίγεται το σπίτι σας, προσέξτε τους παράνομους δεσμούς, τα έντονα πάθη και τις απιστίες. Κινδυνεύει η σχέση σας. Φλόγες στο τζάκι ή φωτιά που δημιουργεί θαλπωρή, συντροφιά και ζεσταίνει, σημαίνει ευτυχισμένο σπιτικό.
  • Υγεία: Η ανάρρωση και η καλή σωματική σας κατάσταση είναι σίγουρα, αν η φωτιά του ονείρου είναι καλοδεχούμενη και προσφέρει έργο. Αν όμως καταστρέφει, προσέξτε!
  • Εργασία: Πυρκαγιά που κατακαίει ό,τι βρει στο πέρασμά της, δηλώνει οικονομική καταστροφή και τρομερά οικονομικά προβλήματα. Μετά από τέτοιο όνειρο, πρέπει να προφυλαχτείτε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου