Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Χασίς κρυμμένο σε εκκλησία!


Από Αλβανούς και Βουλγάρα (φυσικά)...

«Λαγό» έβγαλε η αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας που έκανε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας στην Σπάρτη και τις γύρω περιοχές… Μεταξύ των επτά συλληφθέντων, ήταν και ένα ζευγάρι αλλοδαπών που έκρυβαν χασίς σε προαύλιο εκκλησίας στη Μαγούλα του δήμου Μυστρά!

Οι δράστες –ένας Αλβανός και η Βουλγάρα σύντροφός του- συνελήφθησαν μέσα στο σπίτι τους, όπου κατασχέθηκαν 4,4 γραμμάρια ηρωίνης, 36,7 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, εννέα κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα στιλέτο και το ποσό των 680 ευρώ που προερχόταν από την διακίνηση ναρκωτικών. Ο Αλβανός οδήγησε τους αστυνομικούς στην εκκλησία όπου, μαζί με έναν ομοεθνή του ο οποίος αναζητείται, είχαν κρύψει άλλα 450 γραμμάρια χασίς με σκοπό να τα πουλήσουν!
Και σε σπιρτόκουτα
Στην περιοχή του Δασυλλίου στην Πάτρα, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο Παλαιστίνιους που είχαν στην κατοχή τους… σπιρτόκουτα γεμάτα με ισόποσες δόσεις χασίς, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν στους χρήστες της πόλης! Συνολικά, κατασχέθηκαν 16 κουτιά γεμάτα ναρκωτικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου