Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ρε συ, αυτοί οι Αλβανοί είναι πανέξυπνοι τελικά...

Διαβάστε τι έκανε ο συγκεκριμένος:

Μεγαλέμπορος ναρκωτικών έπαιρνε επίδομα... ανεργίας! Ο λόγος για 38χρονο Αλβανό, ο οποίος σύμφωνα με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είναι ο εγκέφαλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στον νομό.

Στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου δεκαπέντε κιλά χασίς, αλλά και ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. Εκτός από τον 38χρονο, οι διωκτικές Αρχές συνέλαβαν ακόμα τέσσερις ομοεθνείς του. Δύο 30χρονους, μία 37χρονη που φέρεται ως σύζυγός του και μία 20χρονη που ήταν ερωμένη του.

Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή και ήδη έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ιντερπόλ. Σύμφωνα με τον διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, Γιώργο Βαρδάκη, ο 38χρονος πωλούσε ναρκωτικά σε εμπόρους και εκτιμάται ότι εισήγαγε στην Ελλάδα πολύ μεγάλες ποσότητες.

Το κτίριο όπου διέμεναν είχε μετατραπεί σε... παρατηρητήριο. Ο 38χρονος, λαμβάνοντας πάντα αυστηρές προφυλάξεις, κατέβαινε στον δρόμο και τοποθετούσε τις προς πώληση ποσότητες σε διάφορα σημεία, όπως κάτω από αυτοκίνητα, σε κάδους απορριμμάτων ή σε αλάνες. Οι συνεργοί του από το μπαλκόνι επιτηρούσαν την περιοχή.

Στη συνέχεια ανέβαινε στο διαμέρισμα, ειδοποιούσαν τηλεφωνικά τους αγοραστές για να τους δώσουν το «πράσινο φως» και να προσεγγίσουν.

Τα χρήματα παραλάμβαναν οι συνεργοί και αμέσως μετά υποδείκνυαν τους χώρους απόκρυψης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σημειώσεις που αποκαλύπτουν αγοραπωλησίες ύψους 50.000 ευρώ για το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ επίσης εντοπίστηκαν και εμβάσματα προς την Αλβανία, ύψους 40.000 ευρώ.

Ο 38χρονος που έπαιρνε και επίδομα ανεργίας βρέθηκε να κατέχει πλαστή ρουμανική ταυτότητα, την οποία χρησιμοποιούσε, όπως παραδέχτηκε, για την εκμίσθωση διαφόρων ακινήτων με σκοπό τις παράνομες συναλλαγές του. Η σπείρα για λόγους ασφαλείας χρησιμοποιούσε σύστημα ενδοεπικοινωνίας με ασυρμάτους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων: ένα όπλο, φυσίγγια, 17 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, έξι χιλιάδες ευρώ και μία ζυγαριά ακριβείας.

Όλα καλά μέχρι τις πλαστές ταυτότητες, το άφθονο χρήμα και τα ναρκωτικά για έναν πανέξυπνο Αλβανό, αλλά συγχρόνως και ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?!?

& Mετά άνεργε Έλληνα-Ελληνίδα παρακάλα για λίγους παραπάνω μήνες επιδόματος. Αμ δε, υπάρχουνε άλλοι που σε πρόλαβαν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου