Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ελλάδα ~ Δεν πάμε καλά...


Μονοπωλούν στους τηλεοπτικούς διαύλους & το ραδιόφωνο οι συζητήσεις για το ποιός θα πάει υποψήφιος, αν θα πάει, τι θα πάρει για αντάλλαγμα, συνεργασίες & συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ονόματα χιλιοειπωμένα, μπαμπάδες, κόρες, ανηψιοί & στο βάθος τα ψηφουλάκια από τα χαϊβάνια Έλληνες ψηφοφόρους που ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 5% σε όλη την Ελλάδα, παρά τα οργιώδη σκάνδαλα & την κατάντια της χώρας.
Δεν πάμε καλά, φταίει η εκπαίδευση-μη ορθή κρίση των Ελλήνων; Φταίνε οι εκατοντάδες χιλιάδες βολεμένοι που τα κάνανε πλακάκια με τα κόμματα μέσω των προσλήψεων; (βλέπε ΟΣΕ-ΔΕΗ).

Τις πταίει;

& Μετά αναρωτιούνται οι της Τρόϊκας, γιατί δεν γίνεται εξυγίανση σε ΔΕΚΟ ακόμη...

Να μην τους κάνουμε την χάρη να μην παρουσιαστούμε γιατί με τον τρόπο αυτό τους κάνουμε την μικρότερη δυνατή ζημιά. Να επιλέξουμε ανεξάρτητους υποψηφίους και όταν λέω ανεξάρτητους εννοώ πραγματικά ανεξάρτητους, όχι αντάρτες. Εναλλακτικά μπορεί κανείς να ψηφίσει υποψήφιους κάποιου πολύ μικρού κόμματος (εκτός Βουλής) εφόσον υπάρχουν. Αν ούτε αυτό είναι δυνατόν (απουσία υποψηφίων) μπορούμε να ψηφίσουμε κάποιο από τα 3 μικρότερα κόμματα, έστω και με μισή καρδιά, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συνεργάζονται με κάποιο από τα 2 μεγαλύτερα. Στην σπάνια περίπτωση που και αυτό δεν μπορεί να γίνει ή αν δεν το θέλουμε αφού ούτε και τα ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ είναι και πολύ σόϊ (αν και τώρα πια με τους μεγάλους δήμους δεν είναι πιθανό κάτι τέτοιο) προτείνω να δικιμάσουμε τις ικανότητές μας στην ζωγραφική σχεδιάζοντας μια μεγαλοπρεπή μούντζα. Να βγάλουμε τουλάχιστον το άχτι μας βρε αδερφέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου