Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Θα γίνουμε η αποθήκη ψυχών της Ευρώπης


Γιατί και πως θα ζουν ανάμεσά μας...

Οι Ευρωπαίοι θα μας επιδοτούν για να κρατάμε & να συντηρούμε τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εισέρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά στη χώρα μας. Την πατήσαμε άγρια με την απογοητευτική στο θέμα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου. Η κατά γράμμα τήρηση των νόμων για επανυποδοχή των λαθρό στη χώρα μας & η μη τήρηση της συμφωνίας από πλευράς της τουρκίας από όπου μπαίνουν οι λαθρό, θα προκαλέσει κοινωνική έκρηξη.

Σε πρώτη φάση όλα δείχνουν ότι οι χώροι "κράτησης" θα είναι τα εγκαταλελειμένα-παροπλισμένα στρατόπεδα σε Θράκη-Μακεδονία, αλλά και Αττική.

Απλά θα παραθέσω το άρθρο για την εξέλιξη που παρατηρείται στο θέμα:

«Οδικό χάρτη» για την μετανάστευση χαράζει η κυβέρνηση...


Το πρώτο ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης φαίνεται ότι αποκτά η χώρα. Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», η κυβέρνηση προχωρά στη χάραξη «οδικού χάρτη» για τη διαχείριση της ροής μεταναστών, καθώς και εξεύρεσης χώρων όπου θα κατασκευαστούν κέντρα κράτησης.


Σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προβλέπει δημιουργία τουλάχιστον δύο Κέντρων χωρητικότητας μεγαλύτερης των 500 θέσεων σε Αττική και Έβρο, όπου θα κρατούνται οι παράνομοι μετανάστες μέχρι την απέλασή τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στις 15 Σεπτεμβρίου στελέχη του υπουργείου θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες με μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο χρηματοδότησης του έργου με ευρωπαϊκά κονδύλια.
καθημερινή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου