Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ξέχασε να πληρώσει την Πυροσβεστική και κάηκε το σπίτι του!


Έχασε το σπίτι του για μόλις 75 δολάρια! Ο λόγος για ένα Αμερικανό από το Τενεσί, ο οποίος είδε το σπίτι του να καίγεται και τους πυροσβέστες να αρνούνται να επέμβουν, καθώς ο Τζιν Κράνικ δεν είχε πληρώσει την ετήσια εισφορά του.

Η κομητεία όπου συνέβη το περιστατικό δεν έχει δική της πυροσβεστική υπηρεσία και η δημοτική αστυνομία καλύπτει τους πολίτες έξω από τα όριά της μόνο εάν το ζητήσουν και εάν πληρώσουν.

Ωστόσο, στο τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής διαπίστωσαν ότι ο Κράνικ δεν είχε πληρώσει την προαιρετική ετήσια εισφορά των 75 δολαρίων και αρνήθηκαν να επέμβουν για να σβήσουν τη φωτιά, ενώ απέρριψαν και την προσφορά του να πληρώσει επί τόπου το ποσό.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το ξέχασε.

Το αποτέλεσμα ήταν η ολοσχερής καταστροφή της κατοικίας του Κράνικ την οποία οι πυροσβέστες παρακολούθησαν, όπως είπε οι ίδιος, χωρίς να κάνουν τίποτα.

3 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Ά, μα τί λες!!! Αυτα είναι τα καλα του καπιταλισμου! Φιλελεύθερη οικονομία!
Στο κάτω-κάτω, ο τύπος μπορει να έβαλε ο ίδιος τη φωτια, για να εισπράξει την ασφάλεια, και να φτιάξει καλύτερο σπίτι!

Δεν είμεθα κομμουνισται, να τά 'χει όλα το κράτος! Πά πά πά!!!

Κρασοπατήρ είπε...

Πριν λίγο έκανα σκέψεις σχετικά με το θέμα, με αφορμή το λογαρισμό της ΔΕΗ που μου ήρθε:

Αποκρατικοποιήθηκε ο ΟΤΕ.
-Έγινε η καταστροφή του κόσμου όπως μας έλεγαν οι συνδικαλιστές τότε;
-Όχι, μια χαρά τιμούλες έχουμε εν όψει του ανταγωνισμού και απολαμβάνουμε υπηρεσίες που τότε φάνταζαν υπερπολυτέλειες. Πχ να αλλάξεις γραμμή: ή βουλευτής ήσουν για να γίνει αυτό γρήγορα, ή να δώσεις γρηγορόσημο...

~Έχει και τα καλά του ο καπιταλισμός.

Για τους υπεύθυνους πυροσβέστες του συμβάντος που περιγράφει η ανάρτηση, βεβαίως αρμόζει απόλυση, πρόστιμο και ότι άλλο υπάρχει.
Εύστοχη και η παρατήρηση ότι μπορεί ο ίδιος να έβαλε τη φωτιά για την ασφαλιστική...

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΟΜΟ ΣΟΥ

Δημοσίευση σχολίου