Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ροζ σκάνδαλο στη... Νομική!

Μοντέλα γνωστής εταιρίας ρούχων έκαναν μια αποκαλυπτική φωτογράφηση μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου και πιο συγκεκριμένα στη βιβλιοθήκη της Νομικής.

Η προκλητική αυτή φωτογράφηση έγινε με εσώρουχα πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη της Νομικής χωρίς να γίνει ξεκάθαρη ενημέρωση των υπευθύνων για το concept.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν ημίγυμνα με αρκετά προκλητικές πόζες υποδυόμενες ανεπίτρεπτους για το χώρο του πανεπιστημίου ρόλους. Τα άτακτα μοντέλα "φλερτάρουν" τώρα όχι μόνο με το φακό, αλλά και με μηνύσεις. Ένορκη διοικητική εξέταση γίνεται και εναντίον του προέδρου της σχολής σχετικά με το κατά πόσο γνώριζε τι γινόταν μέσα στο πανεπιστήμιο.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και πρόεδρος φοιτητικής κομματικής παράταξης που φέρεται να είναι ο εμπνευστής της όλης ιδέας. Η διοικητική εξέταση ερευνά και τις ευθύνες του συγκεκριμένου ατόμου.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της σχολής που έδωσαν την έγκριση, περίμεναν μια "αξιοπρεπή" διαφήμιση για τζιν και νεανικά ρούχα και όχι γυμνή φωτογράφηση με λεσβιακά όργια.

Εντύπωση κάνουν πάντως τα συνεχή ροζ σκάνδαλα που ξεσπούν γύρω από τη Νομική και τα τμήματα της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου