Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δασκάλα έκανε sex με δολοφόνο μέσα στη φυλακή!


Η Beverley Van-de-Velde, που εργάζεται ως δασκάλα σε φυλακές, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να κάνει sex με δολοφόνο κρατούμενο σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Warwickshire της δυτικής Αγγλίας.

Το βίντεο δείχνει την 59χρονη να φοράει ένα στενό, μαύρο δερμάτινο κορσέ, μαύρο στρινγκ και επίσης μαύρο καλσόν, και να επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις με τον κατά πολύ μικρότερό της σε ηλικία, κρατούμενο.

Στην πρώτη σκηνή, βλέπουμε την 59χρονη, να έχει ξεμοναχιάσει τον 29χρονο κατάδικο Richard Francis στην αποθήκη των φυλακών. Στην συνέχεια μπλοκάρει την πόρτα βάζοντας μπροστά το φωτοτυπικό, ενώ...
 γδύνεται και μένει μόνο με τα εσώρουχά της. Την ίδια ώρα ο Francis κάθεται επίσης γυμνός σε έναν καναπέ, πάνω στον οποίο γίνεται η σεξουαλική πράξη.

Αν και η Van-de-Velde δήλωσε αθώα, υπάρχει ένα 17λεπτο DVD και πολλές ερωτικές επιστολές προς τον Francis που αποδεικνύουν το αντίθετο. Ο Francis εκτίει ποινή 13 χρόνων επειδή την Πρωτοχρονιά του 2002 μαχαίρωσε στο στήθος έναν νεαρό άνδρα που διασκέδαζε.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο φαίνονται επίσης έγγραφα υψίστης σημασίας, καθώς και ένα ανοιχτό παράθυρο που βλέπει στο προαύλιο της φυλακής. Πιστεύεται ότι η Van-de-Velde ερωτεύτηκε τον Francis πριν δυο χρόνια, όταν εκείνος ήταν μαθητής της.

Εκπρόσωπος των φυλακών επιβεβαιώνει το γεγονός και τονίζει ότι διεξάγεται εξονυχιστική έρευνα, ενώ σκοπεύουν να πάρουν πειθαρχικά μέτρα.
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου