Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

...Σε ξένο αχυρώνα ~ Αιματηρή συμπλοκή Αφγανών με τσιγγάνους ληστές


Σε πεδίο μάχης με τρεις τραυματίες και δύο συλληφθέντες μετατράπηκε μια αγροτική τοποθεσία έξω από το Άργος, όταν Αφγανοί λαθρομετανάστες καταδίωξαν μια τετραμελή σπείρα τσιγγάνων που τους είχαν ληστέψει λίγο νωρίτερα, με σκοπό να πάρουν πίσω τα λιγοστά χρήματα που τους είχαν κλέψει!

Οι τέσσερις τσιγγάνοι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε...
 μια αγροτική αποθήκη που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα τρεις αλλοδαποί και τους ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριών. Οι εισβολείς εξανάγκασαν τους μετανάστες να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν και, όταν τα πήραν, το έβαλαν στα πόδια. Όμως, οι Αφγανοί ήταν αποφασισμένοι να πάρουν πίσω τα χρήματα που είχαν εξοικονομήσει δουλεύοντας σκληρά, μια και ήταν όλη τους η περιουσία…

Οι αλλοδαποί βάλθηκαν να καταδιώκουν τους τσιγγάνους ληστές, που πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους! Ένας από τους Αφγανούς τραυματίσθηκε σοβαρά και οι άλλοι δύο πιο ελαφρά, αλλά κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έστησαν μπλόκα στην περιοχή και δεν άργησαν να εντοπίσουν δύο από τους δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν και αναγνωρίστηκαν από τα θύματα. Οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο ληστών που κατάφεραν να διαφύγουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου