Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Είχε φωτογραφήσει τα ναρκωτικά που μετέφερε!

Φαίνεται ότι… καμάρωνε πολύ για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που μετέφερε ένας 54χρονος ταξιδιώτης με προορισμό την Μυτιλήνη, αφού τα είχε βγάλει και… φωτογραφίες τις οποίες μάλιστα κρατούσε πάνω του όταν συνελήφθη, πριν καλά- καλά πατήσει το πόδι του στο λιμάνι του νησιού!

Οι άνδρες του Λιμενικού που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη άφιξη του μεταφορέα...
, ανέβηκαν στο πλοίο της γραμμής πριν ακόμη δέσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Μαζί τους είχαν τον ειδικά εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, ο οποίος δεν άργησε να… κουνήσει την ουρά του μπροστά τον κάθιδρο 54χρονο που ήταν ήδη πάνω στην μοτοσικλέτα του έτοιμος να βγει!

Αμέσως έγινε έλεγχος στις αποσκευές του και βρέθηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 886,33 γραμμαρίων, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 12 εκατοστών, τρία κινητά τηλέφωνα που ζητήθηκε άρση απορρήτου τους, αλλά και φωτογραφικό υλικό με απεικονίσεις κάνναβης! Ο ίδιος δεν εξήγησε σε τι θα του χρησίμευαν οι φωτογραφίες, αλλά οι λιμενικοί πιστεύουν ότι θα τις χρησιμοποιούσε για να… πλασάρει το «εμπόρευμά» του! Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου