Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σκαΐ 1821 - Δείτε ολόκληρο το 1ο επεισόδιο ~ Στη σκιά της Μεγάλης Πύλης


Η σειρά δίνει στο θεατή την ευκαιρία να βιώσει τα συναρπαστικά γεγονότα που δημιούργησαν την Ελλάδα του σήμερα, να επανεξετάσει τους μύθους του αγώνα για την ελευθερία, αλλά και να εμβαθύνει στη σημασία που έχει η επανάσταση του 1821 μέχρι τις μέρες μας.

 Επεισόδιο πρώτο: Στη σκιά της Μεγάλης Πύλης

Τι συνέβη πραγματικά μέσα στα τετρακόσια χρόνια της Οθωμανικής κατοχής;
Η σειρά ξεκινάει ταξιδεύοντας από την Κωνσταντινούπολη ως τη Μάνη, και από την Άλωση ως τα Ορλωφικά· διερευνώντας τις άγνωστες πτυχές της Τουρκοκρατίας.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς:
Tο βίντεο ξεκινάει αυτόματα, ίσως καθυστερήσει κάποια δευτερόλεπτα.



null

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα παιδια οι τουρκοι. εδωσαν πολλα ατομικα δικαιωματα στους ελληνες και ηταν μεσα στην αναπτυξη. για τα παιδομαζοματα και τον εξισλαμισμο θα μας πουν στο 2 μερος? θα τα ξερουν αυτα να μας τα πουν οι 2 αφηγητες? (ο ενας τουρκος κ ο αλλος ολλανδος)εγω ξερω πως η επανασταση δεν ηταν οικονομικη αλλα εθνικη-συνειδησιακη και προηγηθηκαν αρκετες πριν αυτη του 1821.. κανω λαθος? α ι σ χ ο ς !!! η σειρα ειναι μια ευγενικη προσφορα της εθνικης τραπεζα και του καθηγητη βερεμη της λεσχης

Ανώνυμος είπε...

λέσχης μπιλντερμπεργκ

Ανώνυμος είπε...

το είδες όλο ή τα πρώτα 10 λεπτά?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑλο

Ανώνυμος είπε...

θεωρω οτι ειναι αντικειμενικος ο τροπος παρουσιασης των στοιχειων και ο θεατης εχει την δυνατοτητα να καταληξει στα συμπερασματα του .

Δημοσίευση σχολίου