Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ποινή-σοκ για Χάβο, στα μαλακά ο θρήνος και το κέρμα που δεν είδε μόνο ο διαιτητής ~ Γελάνε στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ


Ποινή των δύο μηνών απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάκη Χάβο, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη.

Για αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπεσε στα… μαλακά. Στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε πρόστιμο 28.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο ρόλο για την ποινή αυτή, έπαιξε και ο διαιτητής του αγώνα, του οποίου η αναφορά δεν ήταν επιβαρυντική για τους Πειραιώτες. Σε αυτή δεν ανέφερε στοιχεία για το κέρμα στον επόπτη αλλά και τις αναταραχές που υπήρξαν στο ημίχρονο.

Mούφα δικαιοσύνη φυσικά, μιας και ο Σισέ του παναθηναϊκού που σε συνεντευξη τύπου παρακαλώ είπε ότι οι διαιτητές τους πήδηξαν (they fucked us) ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ.
Υπόψιν ενώ ήταν προγραματισμένη η δίκη της ΑΕΚ για την Πέμπτη, τελικά έγινε σήμερα και τιμωρήθηκε μόνο με μία αγωνιστική χωρίς οπαδούς (που κάνανε πλατεία το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον βάζελο) και έτσι δεν θα τιμωρηθεί η έδρα της για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Επίσης ο χοντροπόλντο (Μαριδάκης) άνοιξε το Σάββατο(!)  την επιτροπή εφέσεων και φυσικά αθώωσε τον ποδοσφαιριστή του που έπαιξε στο ματς με τον άρη...

Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει εκείνο το βράδυ και τι δήλωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:







Εδώ κοιτάξτε τί συνέβη. Ένας διαιτητής γράφει την έκθεσή του βάσει της οποίας πάνε κάποιοι άλλοι "αντικειμενικοί", εκδικάζουν και βγάζουν την απόφασή τους.


Βάσει της έκθεσης αυτού του ανθρώπου,ο οποίος ολοφάνερα έκρυψε από την έκθεσή του πράγματα που όλοι μας είδαμε από την τηλεόραση όπως κέρματα σε επόπτη που τον έριξαν ξερό, επεισόδεια με περίεργους στη φυσούνα,βγαίνει λοιπόν η απόφαση. Η οποία απόφαση σκίζει τον Χάβο, όχι τον ολυμπιακό επαναλαμβάνω το Χάβο. Τί έκανε κύριε αυτός ο άνθρωπος, τί έγραψες στην έκθεσή σου τόσο κακό και μεγάλο ώστε να δικαιολογεί αυτή τη ποινή.

Ο Χάβος μετά το φάουλ από πίσω του Παπαδόπουλου στο Σάλπι, που ήταν η πολλοστή φορά που έδινε ανάποδη φάση, είπε στον τέταρτο "τί έγινε ρε, θα μας αφήσεις να παίξουμε μπάλα;"


Γελάνε στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ
Αστεία χαρακτηρίζουν στον ΠΑΟΚ την απόφαση να τιμωρήσουν τον Μάκη Χάβο με δίμηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τη στιγμή που «χαϊδεύουν», αλλά και προκαλούν με τις αποφάσεις τους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Γελάνε στον ΠΑΟΚ μετην απόφαση της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον Μάκη Χάβο με δίμηνο αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο. Πλέον αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, με τον Θόδωρο Ζαγοράκη να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απόφαση, ενώ αναμένεται και η αντίδραση της διοίκησης του Δικεφάλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει έφεση, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση την Τετάρτη (16/2). Όσο και να μη θέλουν να γίνουν καχύποπτοι στον Δικέφαλο του Βορρά, με τέτοιες αποφάσεις σίγουρα το μυαλό κάνει περίεργες σκέψεις και αναρωτιέται ότι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες μετά τη σαββατιάτικη αθώωση του Κέβιν Μιραλάς και τις σημερινές (14/2) απόφασεις για μη τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ για την περιβόητη δήλωση «με πηδήξανε», αλλά και το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ΟΣΦΠ για το αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι ο επόπτης Τρύφωνας.


Ενημέρωση 22-2-2011
Με 20 ημερολογιακές ημέρες και όχι με 2 μήνες, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, τιμωρήθηκε τελικά ο Μάκης Χάβος για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης". Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η οποία εκδίκασε την έφεση που κατέθεσε η ομάδα του ΠΑΟΚ.


Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του "δικεφάλου" δεν θα καθίσει στον πάγκο στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα και στον πρώτο αγώνα για τους "4" του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Χρέη προπονητή σε αυτούς τους δυο αγώνες θα αναλάβει ο βοηθός του κ. Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου