Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα από τις πρώτες επτά ελληνικές εταιρείες


Φθηνότερο τιμολόγιο για τη χρήση οικιακού ηλεκτρικού ρεύματος δίνουν οι πρώτες επτά ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά και την οδηγούν σταδιακά στη νέα εποχή.

Τα εκατομμύρια των καταναλωτών της ΔΕΗ πλέον έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια ιδιωτική εταιρεία καταβάλλοντας χαμηλότερο τίμημα.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού «άνοιξε» τις πόρτες της στον ανταγωνισμό. Η...
 Aegean Power είναι ανάμεσα στις πρώτες που πήραν άδεια λειτουργίας για τον σκοπό αυτόν και παρέχει ήδη τις υπηρεσίες της ΔΕΗ με μικρότερο κόστος που φθάνει έως το 17%.

Ο κ. Χρήστος Κωτσαΐδης, διευθυντής πωλήσεων της Aegean Power, «ανοίγει» τα χαρτιά του στο «Εθνος της Κυριακής» και απαντά στα κρίσιμα και απλά ερωτήματα των καταναλωτών για τη νέα εποχή που έρχεται.

Υποστηρίζει ότι η αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος είναι εύκολη και γίνεται με την υπογραφή της σύμβασης με την Aegean Power, επισυνάπτοντας τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό. Η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση και ο καταναλωτής δεν μένει ούτε ένα λεπτό χωρίς ρεύμα.


Η εγγύηση

Στους καταναλωτές που φεύγουν από τη ΔΕΗ θα τους επιστραφεί η αρχική εγγύηση που είχαν καταβάλει και θα υπολογισθεί στον νέο λογαριασμό. Στην περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης η ΔΕΗ έχει την ευθύνη για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι καταναλωτές που ενταχθούν στον καινούργιο πάροχο θα συνεχίζουν να πληρώνουν τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ με βάση τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η Aegean Power έχει καταρτίσει τα δικά της τιμολόγια, τα οποία είναι φθηνότερα σε σύγκριση με αυτά της ΔΕΗ.

Στο πρόγραμμα Energy HomePack 1000 και για κατανάλωση 980 Kwh στο τετράμηνο η χρέωση της ΔΕΗ ανέρχεται στα 117,45 ευρώ και της Aegean Power στα 100 ευρώ, στο πρόγραμμα Energy HomePack 1700, όταν η κατανάλωση είναι από 1500 έως 2000 Kwh, η χρέωση είναι φθηνότερη έως 7,5,%.

Οταν η τετράμηνη κατανάλωση ανέρχεται μέχρι τις 2400 Kwh, το τιμολόγιο είναι φθηνότερο έως 16,6%.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξει ο καταναλωτής, θα γνωρίζει το μηναίο κόστος.

Μέχρι τις 1000 Kwh η χρέωση είναι 25 ευρώ. Οταν η κατανάλωση κινηθεί υψηλότερα και ανέλθει μέχρι τις 1700 Kwh, το κόστος ανεβαίνει στα 45 ευρώ ανά μήνα.
Ημερησία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου