Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ συγκλόνισε την Ελλάδα ~ Εκπληκτική εμφάνιση άλλα άτυχος (Βίντεο)


Ο εκπληκτικός ΠΑΟΚ… χόρευε στα χιόνια της Μόσχας, έριξε στον καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ αλλά η "πόρνη" μπάλα του στέρησε την επική πρόκριση. 1-1 Το τελικό αποτέλεσμα, αλλά σε συνδιασμό με τον πρώτο αγώνα που είχε λήξει 0-1, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa league.

Συγχαρητήρια σε όλους. Ελπίζουμε του χρόνου σε περισσότερες διακρίσεις.






Χάβος: «Περήφανος για τους παίκτες μου!»


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που έκαναν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Μάκης Χάβος: «Κάναμε μία σπουδαία προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του υπερβολικού κρύου και του σκληρού γηπέδου. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, στάθηκαν πολύ καλά. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες και την κερκίδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε.

Με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που είχαμε στα δύο παιχνίδια, όλοι ξέρετε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και στους δύο αγώνες και άξιζε περισσότερα γκολ. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας και πίστευα στην πρόκριση.

Δεν μπορούμε σε όλα τα ματς να έχουμε ίδια εμφάνιση, γιατί ο αριθμός των αγώνων είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Είναι τόσο μεγάλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε το σοκ αυτού του αποκλεισμού. Πρέπει να δούμε μπροστά. Θέλουμε την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη και μετά τα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πιστεύω ότι όσο στενοχωρημένοι κι αν είμαστε θα συγκεντρωθούμε όλοι σε αυτό.

Όλο το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλό. Όποια ομάδα περνούσε σήμερα, πιστεύω ότι είναι αυτή που θα φτάσει στον τελικό. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Όσο για μένα, δεν μπορούσα να είμαι στον πάγκο με καπέλο!

Για λόγους τακτικής δεν ρισκάραμε πάρα πολύ. Γι' αυτό επιλέξαμε να βγάλουμε τον Ίβιτς και όχι κάποιον αμυντικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας μας. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, πιέζαμε και κλέβαμε μπάλες.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αυτό που είναι να κάνει από εδώ και πέρα θα το κάνει. Ξέρει καλύτερα από εμένα. Εδώ έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε στη Ρωσία να μας στηρίξει...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου