Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Θεσσαλονίκη: Πνιγμένη στα σκουπίδια & τα καλάσνικωφ


Σκουπίδια; -Έχουμε!
Κακοποιούς μπουμπούκια που & παλαιότερα κάνανε τα ίδια... -Κι από αυτούς έχουμε.
-Και ηλικιωμένο νεκρό από ξυλοδαρμό έχουμε.

Σάκο που περιείχε δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και τρεις χειροβομβίδες ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης,...
 περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα στις 00:40 πμ αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν και στη συνέχεια ακινητοποίησαν, με τη συνδρομή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε και περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας 45χρονος έλληνας και ένας 39χρονος αλλοδαπός και στο οποίο μετά από έλεγχο που έκαναν βρήκαν :

· Δύο αυτόματα πολεμικά Τυφέκια (KALASNIKOF), με δύο γεμιστήρες που περιείχαν συνολικά 59 φυσίγγια,
· Ένα πιστόλι (ZASTAVA), με γεμιστήρα που περιείχε 13 φυσίγγια,
· Ένα πιστόλι (CZ), με γεμιστήρα και 5 φυσίγγια,
· Μία επιθετική χειροβομβίδα και
· Δύο αμυντικές χειροβομβίδες

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε βάρος των συλληφθέντων έχουν σχηματιστεί κατά το παρελθόν δικογραφίες, με τις κατά περίσταση κατηγορίες της Εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, της Εκβίασης, των Διακεκριμένων Περιπτώσεων Κλοπών, καθώς και για άλλα ποινικά αδικήματα.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση των συλληφθέντων.


Θεσσαλονίκη : Έδειραν μέχρι θανάτου 54χρονο στην Άνω Πόλη

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 54χρονος στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, ο οποίος τελικά υπέκυψε. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα, που έφερε σοβαρά τραύματα από χρήση σωματικής βίας, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου κατέληξε. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου