Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ρατσιστική επίθεση λαθρομεταναστών σε Ελληνίδα (βίντεο)



Ούτε 5 βήματα έξω από τα σπίτια τους δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν πλέον οι Ελληνίδες. Οι ρατσιστικές επιθέσεις των λαθρομεταναστών με την ανοχή του κράτους, κατάντησαν καθημερινό θλιβερό φαινόμενο.

Δείτε ρεπορτάζ με ένα ακόμη συμβάν, στο οποίο 3 αλλοδαπά ζώα επιτέθηκαν σε μία κοπέλα, της πήραν την τσάντα, της έβγαλαν το εσώρουχο και την έφτυναν...







Ενημέρωση 25/3 Πάτρα: & Νέα Ρατσιστική επίθεση λαθρομεταναστών σε δυο γυναίκες-Άρπαξαν την τσάντα της μιας

Φόβος και τρόμος τα ξημερώματα της Πέμπτης για δύο νεαρές γυναίκες, στην Πάτρα. Στην οδό Μπουκαούρη, τους επιτέθηκαν δύο αλλοδαποί λαθρομετανάστες, ένας 27χρονος Ιρακινός και ένας 15χρονος Αλγερινός. Οι δύο άνδρες κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα της μιας. Οι κοπέλες ηλικίας 21 και 27 ετών υπέστησαν σοκ , αλλα ειδοποίησαν έγκαιρα την Άμεση Δράση με αποτέλεσμα οι δράστες να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Η τσάντα αποδόθηκε στην κάτοχό της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φταίνε οι κοπέλες.Δείξανε ρατσιστική συμπεριφορά όταν οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλαδίτσα,μετανάστες του κ@λου,τις ζήτησαν ευγενικά τις τσάντες τους.Μικρό το κακό πάντως.Έπρεπε να φωνάξουν ομοεθνείς τους για να τις επιβληθεί η ποινή του λιθοβολισμού για την άρνηση τους να δώσουν τις τσάντες τους.Χάλασε μάγκες η Ελλάδα!!

εργδημεργ είπε...

Υπάρχουν και σπραίϋ πιπερόσκονης, ξέρετε.

Δημοσίευση σχολίου