Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Λάθρο-news today ~ 27 Μαΐου

Συνελήφθη στο τελωνείο Κακαβιάς 38χρονος Αλβανός καταζητούμενος της Ιντερπόλ
Βάρβαροι Πακιστανοί τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια ομοεθνή τους
Ρατσιστική επίθεση μαύρων μικρολαθρεμπόρων κατά αστυνομικών στη Ροτόντα
Αλβανοί λήστεψαν συμπατριώτες τους στις Σέρρες
Δηλώνουν παρών και οι Τσέχοι στο ρήμαγμα των σπιτιών του Λιτοχώρου στην Πιερία
Πακιστανοί απήγαγαν Πακιστανούς στην Κορινθία
Συνελήφθη ένας από τους δράστες ένοπλης ληστείας που έγινε στο Ωραιόκαστρο
Γύφτοι συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω για αρχαιοκαπηλία
Αφού είχαν "ρημάξει" τη γειτονιά ... έριξαν και ξύλο!
Μαροκινά μπουμπούκια σκοτάδιασαν τα Χανιά
Γεωργιανός ρήμαξε την Εύβοια

Βουλγαρο-Πακιστανική συμμαχία εναντίων Ελλήνων πολιτών στις λαϊκές




Συνελήφθη στο τελωνείο Κακαβιάς 38χρονος Αλβανός καταζητούμενος της Ιντερπόλ
Ένας 38χρονος Αλβανός, που αναζητούσε με διεθνές ένταλμα η Ιντερπόλ, συνελήφθη από αστυνομικούς στον τελωνειακό σταθμό Κακαβιάς, ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα.

Ο 38χρονος κατηγορείται στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες για διακεκριμένη μορφή συνομωσίας, συνέργεια σε κατοχή και πώληση ναρκωτικών, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη εγκατάσταση, εξώθηση και εκμετάλλευση σε πορνεία και σύσταση και συμμορία.

Ο συλληφθείς, με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.
 
 
Βάρβαροι Πακιστανοί τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια ομοεθνή τους
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του άγνωστου άνδρα, που βρέθηκε τεμαχισμένος την 4-1-2011 στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων και την 5-1-2011 σε διαμέρισμα στη Λ. Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους.

Το θύμα όπως εξακριβώθηκε είναι 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν.

Δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22, 26 και 34 ετών και το κίνητρο του εγκλήματος αρχικά ήταν οικονομικό, καθώς τον απήγαγαν και απαίτησαν λύτρα, για την απελευθέρωσή του, από τον πατέρα του στο Πακιστάν.

Επειδή το θύμα γνώριζε τους δράστες και είχε σκοπό να τους καταγγείλει, αυτοί τον δολοφόνησαν και τεμάχισαν το πτώμα για να αποκρύψουν τα στοιχεία.

Στη συνέχεια πέταξαν μέλη του πτώματος σε κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα την 4-1-2011 να βρεθεί το κεφάλι και τα κάτω άκρα στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων. Την επόμενη ημέρα βρέθηκε το υπόλοιπο σώμα, στο προαναφερόμενο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου τον κρατούσαν, ύστερα από κατάσβεση της φωτιάς, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που οι δράστες είχαν βάλει για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ ο 26χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος στη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού για παρόμοια υπόθεση απαγωγής.


Ρατσιστική επίθεση μαύρων μικρολαθρεμπόρων κατά αστυνομικών στη Ροτόντα

Στα χέρια πιάστηκαν μικροπωλητές και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στη Ροτόντα χτες το βράδυ.

Οι μαύροι λαθρομετανάστες, εκτός του ότι περιορίζουν, όπως βλέπουμε στην διπλανή φωτογραφία, τον πεζόδρομο, κάνουνε αδύνατη τη μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, μιας και κατσικώθηκαν πάνω στην ειδική διαγράμμιση.

Μετά από καταγγελίες κατοίκων, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν μικροπωλητές, οι οποίοι έχουν απλώσει την πραμάτεια τους γύρω από το μνημείο, αλλά μικροπωλητές και θαμώνες διπλανής καφετέριας αντέδρασαν. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να αποκλιμακωθεί η ένταση, ενώ οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις για να μπορέσουν να ανταποκριθούν.


Αλβανοί λήστεψαν συμπατριώτες τους στις Σέρρες

Ακόμη και τη βέρα που φορούσε στο χέρι του ένα από τα θύματά τους άρπαξαν τρεις αδίστακτοι Αλβανοί κακοποιοί που έπιασαν στον ύπνο δυο εργαζόμενους συμπατριώτες τους και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους στην Αναστασιά Σερρών. Όμως, δεν ξέφυγαν από την Αστυνομία.

Οι δράστες γνώριζαν το ένα από τα θύματα που εργάζεται στην περιοχή και ήξεραν ότι είχε μαζέψει γερό κομπόδεμα. Έτσι, φορώντας κουκούλες στα πρόσωπά τους, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού όπου οι δύο ομοεθνείς τους κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι, όρμησαν πάνω τους και άρχισαν να τους χτυπούν χωρίς έλεος επιτέθηκαν, την ώρα που κοιμόντουσαν που διέμεναν.

Αμέσως μετά, άρπαξαν 3.000 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, το ένα από τα θύματα τους αναγνώρισε από τις φωνές τους και έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ζίχνης, άνδρες του οποίου τους εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, βρήκαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα και κινητά και τους συνέλαβαν.


Δηλώνουν παρών και οι Τσέχοι στο ρήμαγμα των σπιτιών του Λιτοχώρου στην Πιερία


Κακοποιούς κάθε εθνικότητας είχαν συναντήσει τα τελευταία χρόνια οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, αλλά διαρρήκτες από την Τσεχία έβλεπαν για πρώτη φορά! Οι τέσσερις αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων ένας γέροντας και ένας ανήλικος, συνελήφθησαν έχοντας μαζί τους όσα είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από σπίτι της περιοχής.

Αρχηγός της σπείρας των Τσέχων ήταν ένας 71χρονος και οι υπόλοιποι, ένας 41χρονος, ένας 18χρονος και ένα αγόρι ηλικίας 16 χρόνων, ενώ ακολουθούσαν τις εντολές του μέσω ασυρμάτου! Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν ενώ διέφευγαν με το αυτοκίνητό τους από το σπίτι ενός 47χρονου Έλληνα, από το οποίο είχαν αρπάξει το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, χρυσαφικά και προσωπικά του έγγραφα. Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν δυο φορητοί ασύρματοι και ένα μαχαίρι μήκους 20,5 εκατοστών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Πακιστανοί απήγαγαν Πακιστανούς στην Κορινθία

Ένας 22χρονος Πακιστανός συνελήφθη στο Βραχάτι Κορινθίας, καθώς, μαζί με τρεις συνεργούς του, κρατούσε ομήρους δύο 23χρονους λαθρομετανάστες, ομοεθνείς του.
Οι δράστες ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο ομοεθνείς τους και με το πρόσχημα ότι θα τους βρουν δουλειά, τους οδήγησαν σε μια καλύβα. Εκεί, με την απειλή όπλου, τους εξανάγκασαν να τηλεφωνήσουν σε συγγενείς τους στο Πακιστάν, από τους οποίους ζήτησαν λύτρα, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι δύο 23χρονοι κατάφεραν να αποδράσουν, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, και κατά την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου κατήγγειλαν την ομηρία τους. Η αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο Πακιστανό, ενώ αναζητά τους υπόλοιπους συνεργούς του.

Στην έρευνα που έγινε στην καλύβα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δίκαννο και μικροποσότητα χασίς. Το δίκαννο αποδείχτηκε ότι ανήκει σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής, ο οποίος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του όπλου κι αφέθηκε ελεύθερος, με προφορική εντολή του εισαγγελέα Κορίνθου.
Ο 22χρονος Πακιστανός θα οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του. Όσο για τους δύο 23χρονους λαθρομετανάστες, θα απελαθούν.

Συνελήφθη ένας από τους δράστες ένοπλης ληστείας που έγινε στο Ωραιόκαστρο
Συνελήφθη ένας από τους τέσσερις δράστες της ένοπλης ληστείας με τραυματισμό που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ωραιόκαστρο, ενώ οι αρχές, αναζητούν τους άλλους τρεις δράστες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,εξιχνίασαν την ένοπλη ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 24χρονου εμπορικού αντιπροσώπου.

Ως δράστες της εγκληματικής πράξης ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί, 25 και 29 ετών και δύο ομογενείς λαθρομετανάστες από Τσετσενογεωργία, ηλικίας 42 και 31 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και για άλλα ποινικά αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι, το μεσημέρι της 28-09-2010, ο 25χρονος αλλοδαπός δράστης πλησίασε τον 24χρονο εμπορικό αντιπρόσωπο, κατά την έξοδό του από κατάστημα ψιλικών, και αφού πυροβόλησε εναντίον του, αφαίρεσε τσάντα με εισπράξεις της εταιρείας στην οποία το θύμα εργαζόταν ως υπάλληλος.

Ακολούθως, επιχειρώντας να διαφύγει, επιβιβάστηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο, όπου τον ανέμεναν συνεργοί του. Tο εμπλεκόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χωριό Καβαλλάρι, όπου οι δύο ομογενείς διέφυγαν πεζοί, ενώ οι δύο αλλοδαποί δράστες, με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν από οδηγό άλλο αυτοκίνητο, το οποίο, μετά από εκτροπή του, το εγκατέλειψαν στην αγροτική περιοχή Μελισσουργού.

Από τον πυροβολισμό, ο 24χρονος εμπορικός αντιπρόσωπος τραυματίστηκε στο πόδι, διεκομίσθη και νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο της πόλης.

Σε βάρος των τριών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ ο 31χρονος ομογενής έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης για άλλη υπόθεση ληστείας. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Γύφτοι συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω για αρχαιοκαπηλία
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής έπεσαν δυο γύφτοι αρχαιοκάπηλοι στο Ζεφύρι, ενώ επιχειρούσαν να πουλήσουν αντικείμενα, μεγάλης αρχαιολογικής αξίας, που είχαν κλαπεί στις 15 Απριλίου από τον αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας (οικία Τραυλού).

Σύμφωνα με πληροφορίες τότε, άγνωστα άτομα κατάφεραν να μπουν στον φυλασσόμενο αρχαιολογικό χώρο χωρίς να γίνουν αντιληπτά και να αφαιρέσουν τα αντικείμενα τα οποία είναι μικρά σε μέγεθος. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής δεν έχουν εξακριβώσει εάν οι δυο συλληφθέντες είναι αυτοί που έκαναν την κλοπή ή εάν ήταν οι κλεπταποδόχοι.

Οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν πριν από λίγο καιρό ότι οι δράστες αναζητούσαν αγοραστή για τα αρχαία αντικείμενα. Επικοινώνησαν μαζί τους προσποιούμενοι τους αγοραστές και έκλεισαν ραντεβού για σήμερα προκειμένου να γίνει η αγοραπωλησία.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν ενώ στην επιχείρηση για την εξιχνίαση της υπόθεσης συμμετείχαν και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού.

Αφού είχαν "ρημάξει" τη γειτονιά ... έριξαν και ξύλο!

Δυο αλλοδαποί στην περιοχή της Εύοιας είχαν κάνει σύστημα τη διάρρηξη διαμερισμάτων ενώ δεν δίστασαν να επιτεθούν σε κάποιον που προσπάθησε να τους εμποδίσει.

Οι δυο δράστες διέρρηξαν 3 διαμερίσματα, ένα στην πόλη της Νέας Αρτάκης Ευβοίας και δύο σε οικοδομικό συγκρότημα στην στην περιοχή «Έξω Παναγίτσα» Χαλκίδας, από τα οποία αφήρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων και τιμαλφών μεγάλης αξίας καθώς και χρήματα.

Στη συνέχεια, οι δυο τους, αποχωρώντας από το οικοδομικό συγκρότημα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά ένοικο γειτονικού διαμερίσματος, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους.

Οι αστυνομικοί, που εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκαν, καταδίωξαν και συνέλαβαν τον 35χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρήκαν τα κλοπιμαία καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Παράλληλα, κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του συλληφθέντος, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ η αστυνομία προσπάθεια να εντοπίσει τον συνεργό του 35χρονου που διαφεύγει.


Μαροκινά μπουμπούκια σκοτάδιασαν τα Χανιά
Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων για σύλληψη αλλοδαπών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του Ν.περί όπλων

Χθες (26-05-2011) το απόγευμα συνελήφθησαν στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Μαρόκου, ηλικίας 22 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων περιήλθαν πληροφορίες ότι οι παραπάνω αλλοδαποί μαζί με άλλους δύο άγνωστους αλλοδαπούς συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, από τα μέσα Απριλίου 2011 μέχρι και τη σύλληψή τους είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την κλοπή χάλκινων αγωγών και την μετέπειτα πώληση αυτών σε διάφορες μάντρες σιδερικών της Κρήτης.

Χθες το πρωί, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στην πόλη των Χανίων, ακινητοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, όπου υπέδειξαν το χώρο απόκρυψης των χάλκινων αγωγών στην περιοχή του Κλαδισού Χανίων. Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις (4) τόνοι και πεντακόσια (500) κιλά περίπου χάλκινοι αγωγοί.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η ποσότητα αυτή των χάλκινων αγωγών προερχόταν από τη ληστεία που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες την 20-05-2011, με θύμα έναν 72χρονο φύλακα εργοταξίου ιδιωτικής εταιρείας. Οι συλληφθέντες, μαζί με τους συνεργούς τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, αφού ακινητοποίησαν με χρήση βίας και απειλή πιστολιού τον 72χρονο, τον έδεσαν με σκοινί, και αφαίρεσαν Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο ήταν φορτωμένο με δέκα (10) τόνους χάλκινους αγωγούς, χρηματικής αξίας εξήντα χιλιάδων (60.000) Ευρώ. Το Ι.Χ.Φ βρέθηκε μετά από λίγες ώρες στην Ν.Ε. Οδό Χανίων – Κισσάμου με φορτίο δύο (2) τόνων περίπου χάλκινων αγωγών. Στο σημείο που βρέθηκαν οι χάλκινοι αγωγοί μετέβη ο υπεύθυνος της ιδιωτικής εταιρίας, όπου αφού τους αναγνώρισε του αποδόθηκαν.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες είχαν αφαιρέσει ποσότητες χάλκινων αγωγών και είχαν προκαλέσει φθορές σε πέντε (5) εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η. στο νομό Χανίων.

Συγκεκριμένα :

Την 17-04-2011 από υδροηλεκτρικό σταθμό στην περιοχή της Αγιάς Χανίων αφαίρεσαν ποσότητα συνολικής αξίας πέντε χιλιάδων (5.000) Ευρώ και προκάλεσαν φθορές δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) Ευρώ.

Το διάστημα από 17-04-2011 έως 29-04-2011 από το δίκτυο της Δ.Ε.Η στην περιοχή Λυριδιανών Κισσάμου αφαίρεσαν ποσότητα συνολικής αξίας επτακοσίων (700) Ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές χιλίων διακοσίων (1200) Ευρώ

Την 05-05-2011 στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. στην περιοχή των Μουρνιών Χανίων προκάλεσαν φθορές σε στύλους με σκοπό την αφαίρεση υλικών συνολικού ύψους το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής διευκρινισθεί από την επιχείρηση

Την 17-05-2011 από το δίκτυο της Δ.Ε.Η. στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Χανίων αφαίρεσαν ποσότητα συνολικής αξίας τριών χιλιάδων (3000) Ευρώ και τέλος

Την 20-05-2011 από το δίκτυο της Δ.Ε.Η. στην περιοχή Βαρυπέτρου Χανίων αφαίρεσαν ποσότητα συνολικής αξίας τριών χιλιάδων (3000) Ευρώ

Οι δύο (2) συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Γεωργιανός ρήμαξε την Εύβοια

Συνελήφθη, χθες (26.05.2011) το πρωί στην περιοχή «Έξω Παναγίτσα» Χαλκίδας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, για διάπραξη ληστείας και για διακεκριμένες κλοπές.


Ειδικότερα, ο 35χρονος με ένα συνεργό του, χθες το πρωί, διέρρηξαν τρία (3) διαμερίσματα, ένα στην πόλη της Νέας Αρτάκης Ευβοίας και δύο σε οικοδομικό συγκρότημα στην περιοχή «Έξω Παναγίτσα» Χαλκίδας, από τα οποία αφήρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων και τιμαλφών μεγάλης αξίας καθώς και χρήματα.

Στη συνέχεια, οι δυο τους, αποχωρώντας από το οικοδομικό συγκρότημα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά ένοικο γειτονικού διαμερίσματος, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους.

Οι αστυνομικοί, που εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκαν , καταδίωξαν και συνέλαβαν τον 35χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρήκαν τα κλοπιμαία καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Παράλληλα, κατάσχεσαν και ένα (1) ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντος, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα (27-05-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ ο συνεργός του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη, αναζητείται.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.


Βουλγαρο-Πακιστανική συμμαχία εναντίων Ελλήνων πολιτών στις λαϊκές

Η γλώσσα, η θρησκεία και η φυλή δεν υπολογίζονταν μπροστά στον κοινό στόχο, που δεν ήταν άλλος από το… κέρδος για δυο ζευγάρια αλλοδαπών πορτοφολάδων, οι οποίοι είχαν βρει εύκολα θύματα τις ανυποψίαστες γυναίκες που ψώνιζαν στη λαϊκή αγορά του Ρεθύμνου!


Οι γυναίκες - δύο Βουλγάρες 19 και 20 χρόνων- είχαν αναλάβει τη «δύσκολη» δουλειά. Πλησίαζαν τα θύματά τους εκμεταλλευόμενες το συνωστισμό και τους άρπαζαν από την τσάντα το πορτοφόλι, το οποίο παρέδιδαν με ταχυδακτυλουργικό τρόπο στους άνδρες συνεργούς τους, δύο Πακιστανούς 30 και 31 χρόνων! Ο σχεδιασμός ήταν αριστοτεχνικός, όμως κάτι δεν πήγε καλά στην… εκτέλεση!

Ένα από τα θύματα είδε τις νεαρές κοπέλες την στιγμή που απομακρύνονταν έχοντας πάρει το πορτοφόλι της προσωπικά αντικείμενα και 32 ευρώ και ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τις συνέλαβαν μαζί με τους συνεργούς τους. Πάνω τους βρέθηκε το κλεμμένο πορτοφόλι κι έτσι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου