Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κρατούσε στο σπίτι την πεθαμένη μητέρα της για την σύνταξη


...Νταξ, ακόμα δεν τους φτάνουμε στη γυφτιά τους Βρετανούς

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση μιας γυναίκα της οποίας δεν ανέφεραν τον θάνατο για να παίρνουν οι συγγενείς της τη σύνταξη.

Μια ηθοποιός στη Βρετανία, άφησε την νεκρή μητέρα της έξι ολόκληρους μήνες χωρίς να την κηδέψει, για να βάζει στην τσέπη...
 200 λίρες.

Η 61χρονη Hazel Maddock και η κόρη της Jasmine, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης, μετά την ομολογία τους, ότι δεν ανέφεραν τον θάνατο της 95χρονης γυναίκας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ότι είχε απομείνει από την ηλικιωμένη στην κρεβατοκάμαρά της από την μυρωδιά, που είχε εξαπλωθεί στον χώρο.

Η Hazel επίσης ομολόγησε πως έκανε ότι έκανε για να λαμβάνει την κρατική σύνταξη της μητέρας της η οποία ανερχόταν στις 200 λίρες. Φιλικό πρόσωπο της οικογένειας πως «η Olive ήταν μια ευγενική ηλικιωμένη γυναίκα, παγώνει το αίμα μου όταν σκάφτομαι ότι ήταν νεκρή εκεί» (newstoday.gr)

Σχετικό βίντεο:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-13756351




1 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

καλησπέρα.
από τέτοια γκραν γκινιόλ να φαν κι οι κότες!
πόσες κλινικές κι εδώ δεν εκμεταλλεύονται τους ηλικιωμένους ασθενείς τους και συνεχίζουν να τους νοσηλεύουν και μετά θάνατον και να καρπώνονται τα νοσήλια !!
ανατριχιαστικούλι
ποια ήταν εκείνη η περίπτωση που μια οικογένεια εμπιστεύτηκε την ίαση του άρρωστου παιδιού της σε κομπογιαννίτες που τους βεβαίωσαν πως αν το δουν το παιδί "πεσμένο" να συνεχίσουν σα να μη συμβαίνει τίποτα και κάποια στιγμή ειδοποίησαν οι γείτονες πως κάτι δεν πάει καλά, πήγε η αστυνομία και βρήκε την οικογένεια στην τρελή χαρά να διαβάζει παραμύθια και να παίζει πιάνο σ ένα πτώμα...
Πάντως στους εκλογικούς καταλόγους μια θεία μου συνεχίζει να είναι ψηφοφόρος παρόλο που το χουμε πει πολλές φορές πως δε ζει πια... Μαγικά πράματα.

Δημοσίευση σχολίου