Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το έφαγε και η Κανέλλη το γιαουρτάκι της... (Βίντεο) + Προπηλακισμός του master της κωλοτούμπας Αθανασιάδη




Επίθεση από ομάδα...
 "Αγανακτισμένων" πολιτών δέχτηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, την ώρα που διέσχιζε με το αυτοκίνητό της την Β. Σοφίας για να πάει στη Βουλή.

Οι διαδηλωτές αντέδρασαν έντονα μόλις είδαν την βουλευτή και σταμάτησαν το αυτοκίνητό της. Της επέτρεψαν να συνεχίσει την πορεία της μόνο όταν η ίδια τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, η κ. Κανέλλη δέχτηκε επίθεση από άλλη ομάδα "Αγανακτισμένων" οι οποίο έριξαν γιαούρτια στο αυτοκίνητό της.







Προπηλάκισαν Αθανασιάδη

Θύμα προπηλακισμού έπεσε απόψε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, λίγες ώρες μετά τη θετική ψήφο που έδωσε στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.


Όπως έγινε αρχικά γνωστό, ο κ. Αθανασιάδης έπειτα από την έξοδό του από τη Βουλή και την ώρα που περπατούσε σε δρόμο της Αθήνας, δέχθηκε επίθεση με νερά και καφέδες από διαδηλωτές, οι οποίοι του ζητούσαν το λόγο για την απόφασή του να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ενώ μέχρι χθες ήταν αντίθετος. Στη συνέχεια, όμως, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι κάποιος από τους διαδηλωτές τού επιτέθηκε μάλλον με ρόπαλο στον αυχένα και την πλάτη.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου