Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μαχαίρωσε με ξιφολόγχη 3 φορές έγκυο γυναίκα στην Κω



Πιάστε τον, γ@μήστε τον και κρεμάστε τον...

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη. Η αιματηρή επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης (23-08-2011), σε mini market που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ:


Ο δράστης μπήκε μέσα στο μαγαζί και περίμενε να φύγουν οι πελάτες. Στην συνέχεια πλησίασε την άτυχη υπάλληλο, συνομίλησε για λίγο μαζί της σε χαλαρό ύφος, της ζήτησε αλκοόλ και όταν βρήκε ευκαιρία την μαχαίρωσε 3 φορές στην πλάτη με ξιφολόγχη και έφυγε.

Τα στοιχεία του δράστη τα οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι τα εξής: φορούσε άσπρη βερμούδα, άσπρα παπούτσια, μαύρη μπλούζα, έχει ύψος περίπου 1,75, φορούσε καπέλο και έχει δυο τατουάζ και στα δυο του χέρια. Η ηλικία του εκτιμάτε ότι είναι γύρω στα 25 - 30.

O δράστης μπήκε με καπέλο μέσα στο μαγαζί με αποτέλεσμα οι κάμερες ασφαλείες που υπάρχουν να μην έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπό του και οι αστυνομικοί περιμένουν την βοήθεια της κοπέλας για να τους δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν τις έρευνες. Εκτιμούν πως όταν πάρουν την κατάθεσή της, θα καταφέρουν να τον συλλάβουν

Η έγκυος γυναίκα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού, είναι καλύτερα στην υγεία της ενώ και το έμβρυο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ενημέρωση: Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 39χρονης εγκυμονούσας ημεδαπής στην Κω.

Δράστης είναι ένας 31χρονος ημεδαπός ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την 39χρονη

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (27-08-2011) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 39χρονης εγκυμονούσας ημεδαπής στην Κω (Σχετικό Δελτίο Τύπου 24-08-2011).

Ειδικότερα, ύστερα από συνεχείς αναζητήσεις και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα εντοπίστηκε, σήμερα (27-08-2011) το πρωί, ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα ως ο δράστης που την 23-08-2011, εισήλθε σε κατάστημα όπου εργάζονταν η 39χρονη και την τραυμάτισε με μαχαίρι.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κω.




Ασυνείδητος εγκλώβισε μητέρα και μωρό στο αυτοκίνητο

Άνευ προηγουμένου ήταν το περιστατικό που βίωσε μία μητέρα με το, λίγων μηνών, μωρό της, όταν πηγαίνοντας να μπει στο σπίτι της, αντίκρισε το αυτοκίνητο του "βασιλιά" των ασυνείδητων οδηγών.


Ο οδηγός του αυτοκινήτου στη φωτογραφία δε δίστασε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, επί της οδού Ευρώπης, μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της γυναίκας, και μάλιστα μην αφήνοντας ούτε μισό μέτρο χώρο, για να μπορέσει η μητέρα και το μωρό της να μπουν στο ίδιο τους το σπίτι! Λίγα μέτρα μακριά λειτουργούν δύο πάρκινγκ αυτοκινήτων.
Για το άνευ προηγουμένου και αναισθησίας περιστατικό, παρενέβη προσωπικά ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης που μαζί με το συνεργάτη του, Μιχάλη Παπαδογιαννάκη βρίσκονταν λίγα μέτρα παρακάτω...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου