Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Λαθρομετανάστες σκοτώνουν με σφυρί μέχρι και...


Τον πατέρα τους!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Λάρισας η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία ένας 40χρονος Αλβανός σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας επανειλημμένα με ένα σφυρί στο κεφάλι.

Το έγκλημα συνέβη...
 μετά από καυγά μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο κέντρο της πόλης.

Ο πατροκτόνος, που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξ αιτίας των οποίων είχε νοσηλευτεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική, τσακώθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους με τον 70χρονο πατέρα του γύρω στις 9 το πρωί. Ξαφνικά, άρπαξε ένα σφυρί και άρχισε να τον χτυπάει άγρια, πολτοποιώντας το κρανίο του!

Αμέσως μόλις κατάλαβε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός, ο δράστης έφυγε από το σπίτι και πήγε στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, όπου παραδόθηκε και ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στην κατάλληλη ψυχική ηρεμία ώστε να εξηγήσει γιατί το έκανε.

*** Παρόμοιο έγκλημα παρ’ ολίγο να γίνει και στην περιοχή «Αλυκή» της Θάσου, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δυο αλλοδαπούς 33 και 30 χρόνων που εργάζονται ως αλιεργάτες σε αλιευτικά σκάφη. Δράστης και θύμα λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ξαφνικά ο 30χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον 33χρονο ομοεθνή του, που αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο! Τελικά, κατέληξαν και οι δυο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου τραυματισμένοι στο κεφάλι, ενώ ο 33χρονος που είναι πιο σοβαρά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. (Π.Θ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου