Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Όχι ρε φούστη... πάλι Αλβανοί



Σιχαμό έχουν τα αστυνομικά δελτία.

Με αγωνία περιμένουμε μια ανακοίνωση για Έλληνες ληστές, αλλά τζίφος...

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Αττική:

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα στον Aγιο Στέφανο, δύο Αλβανοί, ηλικίας 23 και 24 χρόνων, που είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με στόχο τη διάρρηξη οικιών σε διάφορες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Οι δράστες αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, καθώς και αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες των ιδιοκτητών των σπιτιών, στα οποία εισέβαλαν.

Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν διαπράξει συνολικά 32 κλοπές-διαρρήξεις οικιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωινές ώρες της 22-8-2011 στον Άγιο Στέφανο από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Στεφάνου, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για «Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση» και παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών».

Ειδικότερα, οι ανωτέρω συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, και ενεργώντας από κοινού, πρωινές κυρίως ώρες σε διάφορες περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής (Άγιο Στέφανο, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά), εισέρχονταν σε διαμερίσματα και οικίες, είτε από ανασφάλιστες πόρτες, είτε διαρρηγνύοντας αυτές και αφού ερευνούσαν τους χώρους, αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα καθώς και επιβατικά αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες των παθόντων χρησιμοποιώντας τα κλειδιά που έβρισκαν στις οικίες.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε, ότι κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει συνολικά τριάντα δύο (32) κλοπές-διαρρήξεις οικιών από τις οποίες:

Δώδεκα (12) στη περιοχή Άνοιξης.

Οκτώ (8) στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Τρεις (3) στη περιοχή της Δροσιάς.

Τρεις (3) στη περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Δύο (2) στη περιοχή του Κρυονερίου.

Δύο (2) στη περιοχή της Σταμάτας.

Μία (1) στη περιοχή της Εκάλης.

Μία (1) στη περιοχή της Κηφισιάς.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κλεμμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μία (1) αποσυναρμολογημένη κλεμμένη μοτοσυκλέτα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Extra:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωινές ώρες της 23-8-2011 στη Βούλα από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράν, κατηγορούμενος για «Διακεκριμένες κλοπές» και παράβαση του Ν. «περί Όπλων».

Ο συλληφθείς λίγο νωρίτερα είχε θραύσει το παράθυρο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ημεδαπού, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα..

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α Βούλας, προέκυψε ότι ο 33χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο διέπραξε συνολικά οκτώ (8) διαρρήξεις Ι.Χ.Ε αυτοκινήτων, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι και άλλα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν , από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες της 23-08-2011,δύο αλλοδαποί, ηλικίας 37 και 41 ετών, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από 60χρονη, μία χρυσή αλυσίδα λαιμού με χρυσό σταυρό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου