Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Το χειρότερο άρθρο όλων των εποχών ~ Στο Πρώτο Θέμα




Προσωπικά επισκέπτομαι καθημερινά της ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος για ενημέρωση, (όπως και των υπολοίπων εφημερίδων). Τα άρθρα και τα θέματα ποικίλλουν, αλλά υπάρχει θεωρώ και όριο στην βλακεία: 

Αρχικά βλέποντας την επικεφαλίδα του θέματος "Κατσίκες διέκοψαν τον μήνα μέλιτος της Kardashian", θεώρησα ότι ο σύζυγος της Καρντασιάν θα πήδηξε ή θα έκανε τίποτα σεξουαλικό με τις κατσίκες, αλλά...


έμεινα άφωνος όταν διαπίστωσα ότι σπαταλήθηκε χρόνος για να δημοσιευθεί αυτό:

Τον μήνα του μέλιτος πραγματοποιεί το νεόνυμφο ζευγάρι, Kim Kardashian - Kris Humphries, στην ακτή Amalfi της Ιταλίας. Όμως το ρομαντικό τους ταξίδι σταμάτησε για λίγο, όταν ένα κοπάδι από κατσίκες τους έκλεισε το δρόμο.

Η «καυτή» Kardashian έγραψε στο Twitter της: «Σπάνια η κίνηση είναι έτσι. Θα αγαπήσω την Ιταλία».

Το μίνι ταξίδι τους σύντομα θα τελειώσει, δίχως να έχουν κάτι συγκεκριμένο στα άμεσα σχέδιά τους. Η 31χρονη δήλωσε στο People, «Σίγουρα θα συνεχίσουμε τον μήνα του μέλιτος και σίγουρα θα πάμε κάπου τροπικά».
 
 
 
Πόσο πιο ξευτίλα δηλαδή; Nα γίνεται αναφορά για ένα τόσο ευτελές θέμα, που βρήκε μπροστά της μια τόσο ευτελής προσωπικότητα και να το παρουσιάζουν στο ελληνικό κοινό που βιώνει μια από τις χειρότερες κοινωνικο-οικονομικές περιόδους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου