Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Εφαρμόστε τη Σαρία για τους κλέφτες ~ Κόψτε κάνα χέρι...


Θες να κατακλέβεις τον κόσμο και να μην μπεις ποτέ φυλακή;

ΔΗΛΩΣΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ~ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΥΛΙΑ

Νεαρός Αλβανός λαθρομετανάστης συνελήφθη στον Βόλο για… εικοστή φορά!

Όχι απλώς αμετανόητος, αλλά κάτι περισσότερο αποδείχθηκε ένας 19χρονος Αλβανός που έχει γίνει εφιάλτης για τα μικρομάγαζα του Βόλου και κατέχει το δικό του ρεκόρ…
 κλοπών αλλά και συλλήψεων! Ο νεαρός αλλοδαπός κατάφερε να συλληφθεί για 20η φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε συλληφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα 20 ημερών, όλες για κλοπές ευτελούς αξίας! Από τις 18 Αυγούστου, ο 19χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί για διαρρήξεις που έκανε σε έξη καταστήματα, πάντα σπάζοντας με πέτρες τις τζαμαρίες της βιτρίνας και αρπάζοντας μικροποσά από τις ταμειακές μηχανές.

Κάπως έτσι συνελήφθη και πάλι, όταν εισέβαλε σε ένα εστιατόριο από το ξεκλείδωτο παράθυρο και είχε αρπάξει από την ταμειακή μηχανή το… ιλιγγιώδες ποσό των 30 ευρώ, ενώ αργότερα αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα κομμωτήριο σπάζοντας το τζάμι του παραθύρου. Όμως, χτύπησε ο συναγερμός και τον έτρεψε σε φυγή, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς. Ο 19χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου και πιθανότατα θα παραπεμφθεί πάλι στο Αυτόφωρο, αλλά έχει μάθει πλέον το κόλπο για να αφήνεται ελεύθερος ασκώντας… έφεση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου