Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οι Αλβανοί πουλάνε την ηρωίνη ~ Επεισόδιο Νο24616531215


Πάνω από 27 κιλά ηρωίνης είχανε Αλβανοί που θέλανε να καταστρέψουνε τη νεολαία μας ή να εκμεταλλευτούν τους αρρώστους. Μάλιστα τη νόθευαν κιόλας!

Άμεσα επαναφορά της θανατικής ποινής, δεν γίνεται αλλιώς. Η΄εμείς ή αυτοί...

Απογευματινές ώρες τη 11-10-2011, στην Ν. Χαλκηδόνα, μετά από επιχείρηση Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών,
 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, καθώς και για εγκατάσταση παράνομου εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών:



Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν αξιοποιώντας πληροφορία, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και την οικία τους, που είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν:


Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –10.490- γραμμ.

Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -3- γραμμ.

Δύο -2- μηχανήματα πλαστικοποίησης.

Δύο -2- ηλεκτρονικοί αναδευτήρες.

Δύο -2- ζυγαριές ακριβείας.

Δύο -2- μηχανικές πρέσες με γρύλους & μεταλλικά καπάκια.

Πέντε -5- κινητά τηλέφωνα.

Το χρηματικό ποσό των -685- ευρώ.

Ένα Ι.Χ.Ε. αυτ/το.


2 . Απογευματινές ώρες της 11-10-2011, στο Χαϊδάρι Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης

Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. αξιοποιώντας πληροφορία και μετά από σχετικές έρευνες εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη, καθώς και την οικία του που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και τον συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΗΡΩΪΝΗΣ βάρους –16.714- γραμμ.

Το χρηματικό ποσό των –1.270- ευρώ.

Δύο -2- μαχαίρια

Ένα -1- κινητό τηλέφωνο

Μία -1- ζυγαριά ακριβείας

Ένα -1- Ι.Χ.Ε. αυτ/το

 
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου