Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Στην Κρήτη έχουν ξεφύγει ~ Όπλο σε υπό κατάληψη σχολείο



Ένας 16χρονος, τρεις 17χρονοι και ένας 21χρονος, επιχείρησαν να μπουν στο Ενιαίο Λύκειο Αρκαλοχωρίου το οποίο τελεί υπό κατάληψη, απειλώντας τους μαθητές με ένα όπλο κρότου.

Το περιστατικό συνέβη όταν οι μαθητές προσπάθησαν...
 να απαγορεύσουν την είσοδο των πέντε εξωσχολικών μέσα στο σχολείο. Τότε ένας 17χρονος έβγαλε από την μέση του το πιστόλι και το έστρεψε προς το μέρος 16χρονης μαθήτριας, ακουμπώντας την κάνη στο μέτωπό της. Επικράτησε πανικός και μόλις οι μαθητές κάλεσαν την αστυνομία, οι δράστες αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και συνελήφθησαν λίγο αργότερα από τις αστυνομικές αρχές.

Στη συνέχεια αστυνομικοί διενήργησαν έρευνες στα σπίτια των δραστών όπου στο σπίτι του ενός εκ των τριών 17χρονων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλήρες φυσίγγιο πολεμικού όπλου, ένα φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου, μια σιδερογροθιά, και ένας σουγιάς.

Επίσης αναζήτησαν και συνέλαβαν τις μητέρες των ανήλικων συλληφθέντων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.


*Εν τω μεταξύ μόλις δείξανε εικόνες από σχολείο στην περιοχή Ζωγράφου στην Αθήνα. Μιλάμε μακελειό! Δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι επαναστατημένοι νέοι μας.

Επίσης ένας από τους Αλβανούς που λήστευε σπίτια και βίαζε τις μάνες μπροστά στα παιδιά τους, πιάστηκε μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο στον Νέο Κόσμο στην Αθήνα!

Το ΚΚΕ σίγουρα είναι περήφανο!


Ενημέρωση:Ορίστε και το σχετικό βίντεο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου