Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Αίσκος! Το Έλληνα που κλέβω ντεν έκει καλό λάπτοπ



Έδιναν για επισκευή τους κλεμμένους υπολογιστές!

Στην Ρόδο κάποιοι κλέβουν laptop (φορητοί υπολογιστές) και τα κάνουν δώρο σε φίλους τους ή τα πουλάνε σε αγνώστους! Μυστηριωδώς, όμως, σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις, ισάριθμοι κλεμμένοι φορητοί υπολογιστές κατέληξαν στο ίδιο κατάστημα όπου τα πήγαν για επισκευή οι αλλοδαποί που τα απέκτησαν.

Πρώτοι οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου, σχημάτισαν δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος ενός 22χρονου Τυνήσιου ο οποίος παρέδωσε έναν φορητό υπολογιστή στο συγκεκριμένο κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Η έρευνα αποκάλυψε ότι το laptop είχε κλαπεί στις 28 Αυγούστου από το κατάστημα ενός 42χρονου ημεδαπού στην Κάλυμνο! Ωστόσο, ο 22χρονος αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε πριν από ένα μήνα από έναν άγνωστο ο οποίος αναζητείται.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, οι άνδρες της Ρόδου σχημάτισαν δικογραφία για τα ίδια αδικήματα σε βάρος μιας 23χρονης Ρουμάνας που και αυτή παρέδωσε για επισκευή στο ίδιο κατάστημα έναν φορητό υπολογιστή, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί στις 20 Αυγούστου από το σπίτι ενός 39χρονου στην Παστίδα Ρόδου. Η αλλοδαπή ισχυρίστηκε ότι της τον δώρισε ένα άγνωστο άτομο, χωρίς να εξηγήσει για ποιο λόγο της έκανε τέτοιο ακριβό δώρο! Και οι δυο δικογραφίες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Αλλά και στο Τιγκάκι της Κω, συνελήφθησαν δυο ανήλικα Ελληνόπουλα που άρπαξαν το αξίας 1.500 ευρώ laptop από το ποδήλατο μιας 23χρονης περνώντας δίπλα της με μηχανάκι! Με εντολή εισαγγελέα, οι δυο 17χρονοι αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά η τύχη του laptop αγνοείται καθώς, όπως παραδέχθηκε ο ένας από αυτούς, το πούλησαν σε άγνωστο. Ποιος ξέρει, ίσως βρεθεί κι αυτό στο κατάστημα της Ρόδου. Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου