Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τουρκικό κόμπλεξ και στον αέρα


Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Transavia, το οποίο εκτελούσε την πτήση Άμστερνταμ – Αττάλεια, ζήτησε χθες βράδυ να προσγειωθεί στον διεθνή αερολιμένα Πάφου λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και το αεροσκάφος, με 135 επιβάτες, Ολλανδούς και Τούρκους, προσγειώθηκε στις 9.15 το βράδυ στον αερολιμένα Πάφου, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα....




Οι αρχές του αεροδρομίου Πάφου προσέφεραν κάθε δυνατή εξυπηρέτηση, όπως εξάλλου συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Την ίδια στιγμή, στην ιστοσελίδα του αερολιμένα Αττάλειας δινόταν η λανθασμένη πληροφόρηση ότι το αεροσκάφος της Transavia HV 905 είχε προσγειωθεί στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου, αποκρύβοντας την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε νόμιμο διεθνή αερολιμένα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το αεροσκάφος παρέμεινε στην Πάφο μέχρι τις 12.50 το πρωί οπόταν απογειώθηκε με προορισμό το Νησί Κω αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές του τουρκικού αεροδρομίου της Αττάλειας δεν δέχονταν πτήση προερχόμενη από την Κυπριακή Δημοκρατία και ουσιαστικά εξανάγκασαν τον πιλότο να βρει άλλες λύσεις για να φθάσει στον προορισμό του. Επιλέγηκε τελικά η Κώς και από εκεί η Αττάλεια.

http://www.sigmalive.com/news/international/426596

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου