Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Έπεσαν... μπουνιές στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ (Βίντεο) - Έδειραν τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης!


Έχουνε καταβρωμίσει οι πόλεις, δεν δουλεύουν και συνεχίζουν να πληρώνονται... Ιδιωτικοποιήστε τώρα την καθαριότητα στους Δήμους - Βάλτε τέλος στην ομηρία των πολιτών και στον τραμπουκισμό των βολεμένων.

Εκτός ελέγχου βρίσκονται οι εργαζόμενοι στους δήμους, οι οποίοι από το πρωί της Πέμπτης βρίσκονται στους δρόμους προκαλώντας επεισόδια.

Κατ' αρχάς δεν δίστασαν να χειροδικήσουν κατά δημάρχου, όταν...
 έφτασαν στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ, όπου συνεδρίαζε το διοικητικό συμβούλιο. Ορισμένοι εργαζόμενοι ανέβηκαν στο χώρο όπου θα γινόταν το ΔΣ και επιτέθηκαν στον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη. Τον χτύπησαν και το επεισόδιο έλαβε διαστάσεις αφού άρχισαν να πετάνε μπουκάλια και να σπάνε πράγματα στην αίθουσα. Ο κ. Δανιηλίδης, χτυπημένος, φυγαδεύτηκε από την αίθουσα, ενώ και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης προπηλακίστηκε.

Επίθεση από εργαζόμενους της ΠΟΕ – ΟΤΑ δέχτηκε έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν πετώντας νερά και καφέδες, ενώ ο κ. Καμίνης τρομοκρατημένος προσπαθούσε να αποφύγει το εξοργισμένο πλήθος








"Οι πρωινές δηλώσεις της κυβέρνησης ότι θα εκχωρήσει την καθαριότητα σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και θα απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτιση. Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, δε θα μας κάμψει. Δε θα κάνουμε πίσω", επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, που καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών.





newsit / protothema




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου