Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Kraso-Skroutz ~ Δωροεπιταγή 5 ευρώ στο Πρώτο Θέμα


Σήμερα στο Πρώτο Θέμα υπάρχει δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για αγορές στα Carrefour Μαρινόπουλος.

Πήγα στο περίπτερο και σφάζονταν κάτι τύποι για το ποιός θα πάρει 3 & 4 εφημερίδες! Βέβαια προσωπικά είχα καβαντζώσει μία από χθες στον περιπτερά της γειτονιάς. Η προσφορά έχει ως εξής:

Σε κάθε εφημερίδα υπάρχει ένα χαρτάκι που το κόβεις και το δίνεις στο ταμείο των καταστημάτων Carrefour όπου θα κάνεις τις αγορές σου στο διάστημα 10 έως 15 Οκτωβρίου.

Προϋπόθεση είναι η αξία των αγορών σου να είναι από 9 ευρώ και άνω. (Δηλαδή κανένας δεν χάνει, αν αναλογιστούμε το ποσοστό κέρδους των super market).

Το συγκεκριμένο κουπόνι υπάρχει και στην απλή έκδοση της εφημερίδας των 2 ευρώ.



Ουσιαστικά το χρηματικό όφελος είναι 3 ευρώ αν αφαιρέσουμε την αξία της εφημερίδας. Υπάρχει φυσικά και στην έκδοση των 4,25 ευρώ που περιέχει τα dvd - cd και τις λοιπές σαβούρες, που μόνο χώρο πιάνουν στο σπίτι πλέον. (Όσον αφορά την εφημερίδα, μόνο για καθάρισμα των τζαμιών αξίζει, μιας και τα νέα υπάρχουν άμεσα στο διαδίκτυο.)

*Δεν υπάρχει περιορισμός ανά άτομο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά κουπόνια, αλλά μόνο ένα σε κάθε απόδειξη.

Παράδειγμα: Θες να αγοράσεις δύο μπουκάλια κρασί των 10 ευρώ και έχεις 2 κουπόνια. Λες στην ταμία να στα χτυπήσει ξεχωριστά και σε κάθε απόδειξη δίνεις ένα κουπόνι. Για κάθε μπουκάλι θα σου αφαιρούνε 5 ευρώ.

H προσφορά από ότι παρατηρούμε, θα υπάρχει και στα επόμενενα κυριακάτικα φύλλα.

Κάτι μου λέει ότι θα ξαναζήσουμε τις καταστάσεις που επικρατούσαν όταν η Ελευθεροτυπία πριν χρόνια κυκλοφορούσε με τα πρώτα vcd & ντοκυμανταίρ -παροξυσμός!

Βέβαια τώρα υπάρχει χρηματικό όφελος στην έκδοση των 2 ευρώ, οπότε λάβετε θέσεις...




Μέσα στην εφημερίδα υπήρχε σελίδα με σχετικό αρθράκι την οποία σκανάρισα (κλικ για μεγένθυση) :
























Αφού έκανα την ανάρτηση, είδα ότι υπήρχε και επίσημο άρθρο...

Το «ΘΕΜΑ» σε αποκλειστική συνεργασία με την Carrefour Μαρινόπουλος δίνουν τη δική τους απάντηση στην κρίση και σας προσφέρουν μια δωροεπιταγή αξίας 5€, για να κάνετε δωρεάν αγορές, σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος, σε όλη την Ελλάδα, σε οποιοδήποτε από τα 565 καταστήματα του Ομίλου. Έτσι απλά, 5 ευρώ και στο χέρι!

Πάρτε το «Θέμα» την Κυριακή, είτε την έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ), είτε την απλή έκδοση (2 ευρώ), κόψτε την δωροεπιταγή, δώστε την στα ταμεία των Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express σε όλη την Ελλάδα και κερδίστε 5 ευρώ. Μόνη προϋπόθεση οι αγορές σας να είναι από εννιά ευρώ και πάνω.

Ετσι αν αγοράσετε από τα Carrefour προϊόντα (όποια θέλετε, χωρίς περιορισμό) αξίας 9 ευρώ και πάνω αφαιρούνται αυτόματα (με την δωροεπιταγή) τα 5 ευρώ. Η προσφορά αυτή του «Θέματος» θα ισχύει για πολλές εβδομάδες, αλλά η κάθε δωροεπιταγή θα ισχύει για μια εβδομάδα. Δηλαδή, την Κυριακή θα πάρετε το «Θέμα» και την δωροεπιταγή που θα βρείτε, η οποία θα ισχύει από τις 10-10-2011 έως και τις 15-10-2011.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ά, μας πρόλαβαν εδω και πολλά χρόνια οι Τουρκαλάδες! Να δεις τη "Σαμπάχ" με καμια εικοσαριά κουπόνια... Άλλα για ...λουκάνικα, άλλα για ...βαφές υποδημάτων... τί να σου λέω!

Κρασοπατήρ είπε...

Κάτι μου λέει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εφημερίδες.

Υπόψιν ότι η "Μακεδονία" έχει κουπόνια εδώ και καιρό για τον Μασούτη (Βορειοελλαδίτικη αλυσίδα s/m), αλλά θέλει αγορές 30 ευρώ και δίνει έκπτωση 3 ευρώ, οπότε δε συμφέρει τόσο.

Για κάποιον που χρησιμοποιεί τα καρφούρια συχνά, η συγκεκριμένη προσφορά είναι καλή, από τη στιγμή που σου δίνει το ελεύθερο να επιλέξεις οποιοδήποτε προϊόν θέλεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τοσο ξεφτιλα πια;που θα παει αυτη η βαλιτσα;;;;

Δημοσίευση σχολίου