Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Οι ρατσιστικές επιθέσεις της ημέρας +Λάθρο-news today

Ρατσιστική δολοφονική επίθεση Αλβανού μέσω Facebook
Αλβανός μαχαίρωσε τη φίλη του και την πήγε στο νοσοκομείο
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στον Πειραιά
Αλβανοί "απαλλοτρίωσαν" τη μισή ΔΕΗ στην Βέροια
Οι λαθρομετανάστες πουλάνε την ηρωΐνη
Αλβανοί ληστές στην Χαλκιδική
Λαθρομετανάστες κατακλέβουν τα γεροντάκια στα Ιωάννινα
Διεθνώς διωκόμενοι Αλβανοί, "διακοπάρουν" στην Ελλάδα
Πακιστανοί θέλανε να βάλουνε ηρωίνη στις φυλακές Λάρισας
Αλβανός μοίραζε ηρωίνη στα Χανιά
Βούλγαρος επιχείρησε να βιάσει 51χρονη στη Σαντορίνη
Πακιστανοί απαγάγουν Αφγανούς - Γίναμε ένα υπέροχο μπουρδέλο
Μπουκαδόροι από Ρουμανία & Παλαιστίνη έζησαν τον μύθο τους στην Ελλάδα
Ρατσιστοαλβανάκια με όπλο εναντίον ταξιτζήδων



 Ρατσιστική δολοφονική επίθεση Αλβανού μέσω Facebook

Η παθολογική ζήλια ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο για τη δολοφονία 29χρονου Έλληνα, που έγινε πριν από ένα χρόνο, στο 40ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου στο Κορωπί, σε ενέδρα που του είχαν στήσει ο δράστης και η παρέα του.


Το έγκλημα εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και προχθές ο δράστης που, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 26χρονος Αλβανός, συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο.

Για συνέργεια κατηγορούνται ακόμη δύο νεαροί και μια 23χρονη, όλοι υπήκοοι Αλβανίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 26χρονος Αλβανός ζήλευε παθολογικά την πρώην φίλη του, με την οποία θεωρούσε ότι είχε ερωτική σχέση το θύμα. Για το λόγο αυτό, ο δράστης -με τη βοήθεια της 23χρονης- δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο facebook, με σκοπό να παρασύρουν το θύμα σε συνάντηση σε κάποια ερημική τοποθεσία. Πράγματι, η 23χρονη κατάφερε να πείσει το θύμα να συναντηθούν στο 40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, όπου όταν έφτασε με το αυτοκίνητό του ο δράστης τον πυροβόλησε πολλές φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Προχθές, ο 26χρονος εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου, αλλά όταν είδε τους αστυνομικούς έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει κολυμπώντας. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν μέσα στο νερό και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.



Αλβανός μαχαίρωσε τη φίλη του και την πήγε στο νοσοκομείο

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μια νεαρή Αλβανίδα στην Μύκονο, όταν ο πρώην φίλος και συμπατριώτης της όρμησε εξαγριωμένος στο σπίτι όπου διέμενε και αφού καυγάδισαν άγρια, την τραυμάτισε με ένα μαχαίρι στο λαιμό! Μόλις ο δράστης συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετέφερε την αιμόφυρτη κοπέλα στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ο 28χρονος Αλβανός άφησε την τραυματισμένη πρώην φίλη του στους γιατρούς και έσπευσε να εξαφανιστεί, καθώς γνώριζε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Μυκόνου κινητοποιήθηκαν αμέσως και κατάφεραν να τον συλλάβουν πριν απομακρυνθεί. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που του άσκησε δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ η 20χρονη ομοεθνής του αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς.

Στην περιοχή Περίσσα της Σαντορίνης, ένας 31χρονος Βούλγαρος επιχείρησε να βιάσει στη μέση του δρόμου μια 51χρονη τουρίστρια από την Βρετανία! Όμως, εκείνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να σπεύσουν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία σε κοντινό σημείο και να συλλάβουν τον δράστη που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.



Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στον Πειραιά

Συνελήφθη στην ακτή Βασιλειάδη από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου της ΕΛ. ΑΣ. και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, μία 17χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μεικτού βάρους 1.030 γραμμαρίων και μία (01) πλαστική συσκευασία με κοκαΐνη μεικτού βάρους 102,3 γραμμαρίων.

Κατά τη εξέλιξη των ερευνών από άνδρες της Διοίκησης Ασφαλείας του Κ.Λ.Πειραιά και μετά από μικρής έκτασης συμπλοκή, συνελήφθη στην ακτή Τζελέπη, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να είχε προμηθεύσει την ηρωίνη στην 17χρονη, ενώ την κοκαΐνη την είχε προμηθευτεί από άλλο αλλοδαπό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων σε σημείο κοντά στο σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά.

Παράλληλα, σε έρευνες που διεξήχθησαν στη Χίο συνελήφθη από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου της ΕΛ. ΑΣ. ακόμη ένας αλλοδαπός, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε σχεδιάσει όλες τις ενέργειες της 17χρονης, προκειμένου να μεταφέρει τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες από το λιμάνι του Πειραιά στη Ρόδο.
Από τη Διοίκηση Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, οι συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.



Αλβανοί "απαλλοτρίωσαν" τη μισή ΔΕΗ στην Βέροια

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας 24 και 38 ετών, για κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η..

Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο του 2011, οι δράστες αφαίρεσαν (27) μετασχηματιστές από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας και στη συνέχεια μεταπωλούσαν τα πηνία τους.
Η ζημία της Δ.Ε.Η. εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις (110.000) ευρώ.
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


   

Οι λαθρομετανάστες πουλάνε την ηρωΐνη.

Απογευματινές ώρες της 3-10-2011, σε επιχείρηση Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά, στο Κερατσίνι και στου Ζωγράφου, συνελήφθησαν, τέσσερις (4) άνδρες, δύο (2) εκ των οποίων αλλοδαποί (υπήκοοι Αλβανίας) και δύο (2) ημεδαποί, και μία (1) γυναίκα αλλοδαπή (υπήκοος Αλβανίας), για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης καθώς και για εγκατάσταση παράνομου εργαστηρίου επανατυποποίησης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. αξιοποιώντας πληροφορία για εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από αλλοδαπούς υπηκόους, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, επανατυποποίηση και περαιτέρω διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην Χώρα μας, μετά από σχετικές έρευνες εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς δράστες, όταν αποπειράθηκαν να πωλήσουν ποσότητα 32 γραμμαρίων σε έναν από τους ημεδαπούς. Σε έρευνες που επακολούθησαν εντοπίστηκε, στην οικία ενός εκ των αλλοδαπών, χώρος που είχε μετατραπεί σε εργαστήριο επανατυποποίησης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΗΡΩΪΝΗΣ βάρους –719- γραμμ.

Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -1-γραμ.
Το χρηματικό ποσό των -470- ευρώ.
Τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα.
Δύο -2- ζυγαριές ακριβείας.
Σύνεργα εργαστηρίου.
ένα –1- τετράδιο σημειώσεων στο οποίο εμφαίνονται αγοραπωλησίες ναρκωτικών .
Ένα -1- Ι.Χ.Ε. αυτ/το.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.-


Αλβανοί ληστές στην Χαλκιδική
 
Συνελήφθη την 30-09-2011 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 41 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς μαζί με 29χρονο ομοεθνή του, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με δομημένη και διαρκή δράση με σκοπό τη διάπραξη κλοπών – διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Μάμα Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και με βάση τον τρόπο δράσης ( modus operandi ) των δραστών, συνελήφθη ο 41χρονος, ενώ πλησίον του χώρου όπου διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία καραμπίνα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία ήταν μέρος κλοπιμαίων από δύο αντίστοιχες κλοπές την ίδια ημέρα.

Από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν διαπράξει άλλες τρεις κλοπές τον ίδιο χρόνο σε σπίτια κατά τη διάρκεια του ύπνου των παθόντων. Επίσης, στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό (770) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος δε συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.




Λαθρομετανάστες κατακλέβουν τα γεροντάκια

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία (1) υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 16 ετών και δύο (2) ομοεθνείς της, ηλικίας 31 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή –διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, η 16χρονη συλληφθείσα σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού στα Ιωάννινα, σε συνεργασία με τους άλλους δύο συλληφθέντες οι οποίοι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, αφαίρεσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από δύο παθόντες, ηλικίας 87 και 80 ετών, συνολικά το χρηματικό ποσό των (113 ) ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε πως η 16χρονη τις προηγούμενες εβδομάδες είχε διαπράξει, με παρόμοια μέθοδο, άλλες δύο κλοπές στα Ιωάννινα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (155) ευρώ.
Στην κατοχή των δραστών, μετά από σωματική έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ως προϊόν προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα, συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.125,85) ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση, ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.





Διεθνώς διωκόμενοι Αλβανοί, "διακοπάρουν" στην Ελλάδα

1. Συνελήφθη, στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 37 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ιταλικές αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την προώθηση γυναικών στην πορνεία, αδίκημα που είχε διαπραχθεί στην Ιταλία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

2. Συνελήφθη, χθες (02-10-2011) το απόγευμα στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αδίκημα που είχε διαπραχθεί στο Wuppertal της Γερμανίας το 2007.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.


3. Συνελήφθη , χθες (03-10-2011) το βράδυ στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές για απόπειρα κλοπής, σύσταση συμμορίας και παράνομη οπλοχρησία , αδικήματα που είχαν διαπραχθεί στο Βέλγιο το 2010.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

4. Συνελήφθη, σήμερα (05-10-2011) το πρωί στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 32 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές για (158) κλοπές - διαρρήξεις κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση, αδικήματα που είχαν διαπραχθεί στο Βέλγιο το 2011.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.



Πακιστανοί θέλανε να βάλουνε ναρκωτικά στις φυλακές Λάρισας

Συνελήφθησαν, χθες (04-10-2011) το πρωί στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25, 41 και 44 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα και ηθική αυτουργία εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών εντός σωφρονιστικού καταστήματος.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 41 ετών, κατά το χρόνο επισκεπτηρίου, επιχείρησαν να εισαγάγουν στο σωφρονιστικό κατάστημα, ποσότητα ηρωίνης καθαρού βάρους 9,7 γραμμαρίων.

Η ναρκωτική ουσία, προοριζόταν για τον 44χρονο αλλοδαπό, κρατούμενο των φυλακών και ήταν επιμελώς κρυμμένη στο στρίφωμα παντελονιού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί είχαν προμηθευτεί την ποσότητα ηρωίνης από 52χρονο αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των τριών αλλοδαπών, ηλικίας 25, 41 και 52 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικά φιαλίδια που περιείχαν λευκή σκόνη αγνώστου συνθέσεως, βάρους 2,1 και 1,2 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 
Αλβανός μοίραζε ηρωίνη στα Χανιά
 
Έναν 44χρονο Αλβανό συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης, στο Κλαδισσό Χανίων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.



Βούλγαρος επιχείρησε να βιάσει 51χρονη στη Σαντορίνη

Συνελήφθη στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, σήμερα (04-10-2011) πρώτες πρωινές ώρες ο 31χρονος στην περιοχή Περίσσα Θήρας αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία 51χρονη αλλοδαπή υπηκόου Μ. Βρετανίας η οποία αντέδρασε και κάλεσε σε βοήθεια.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο περιπολούντες αστυνομικοί και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.



Πακιστανοί απαγάγουν Αφγανούς - Γίναμε ένα υπέροχο μπουρδέλο

Απογευματινές ώρες της 4-10-2011, στα Μέγαρα Αττικής, από Αστυνομικούς του Τ.Α Μεγάρων, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για «Αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία» και παράβαση Ν. «περί Αλλοδαπών» ενώ αναζητούνται πέντε (5) ακόμη αλλοδαποί συνεργοί του.


Από την έρευνα –προανάκριση, προέκυψε ότι ο δράστης, βραδινές ώρες της 3-10-2011 με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας μετέφερε μαζί με τους συνεργούς του έξι (6) αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν, από την Αθήνα σε οικία στο Αλεποχώρι Αττικής, όπου τους κρατούσαν παρά τη θέλησή τους, με σκοπό να αξιώσουν λύτρα από τους συγγενείς τους στο Αφγανιστάν.

Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας ένας εκ των παθόντων κατάφερε να απελευθερωθεί και αφού ελευθέρωσε και τους υπόλοιπους ομοεθνείς του διέφυγαν.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον δράστη ο οποίος συνελήφθη στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ένα (1) πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Μπουκαδόροι από Ρουμανία & Παλαιστίνη έζησαν τον μύθο τους στην Ελλάδα

1. Πρωινές ώρες της 4-10-2011, στην Κερατέα Αττικής, από Αστυνομικούς του Τ.Α Κερατέας συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι λίγο πριν είχε διαρρήξει διώροφη κατοικία στην περιοχή της Κερατέας.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω συλληφθείς εισερχόταν σε οικίες, από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα και αφού ερευνούσε τους χώρους, αφαιρούσε κοσμήματα, χρήματα, και άλλα αντικείμενα.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Κερατέας προέκυψε, ότι κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου έχει διαπράξει συνολικά εννέα (9) διαρρήξεις-κλοπές και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) στην περιοχή της Κερατέας.

Δύο (2) στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Δύο (2) στην περιοχή της Αναβύσσου.

Μία (1) στην περιοχή των Καλυβίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

2. Πρώτες πρωινές ώρες της 4-10-2011,στο Ολυμπιακό Χωριό, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός Παλαιστινιακής καταγωγής, διότι λίγο πριν είχε εισέλθει από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία από την οποία είχε αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.


Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης, κατά το τελευταίο δίμηνο, στην περιοχή των Αχαρνών, διέπραξε πέντε (5) διαρρήξεις-κλοπές οικιών, από τις οποίες αφαίρεσε κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, με την αξία των αφαιρεθέντων να ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 23.000 Ευρώ.



Ρατσιστοαλβανάκια με όπλο εναντίον ταξιτζήδων

Πρώτες πρωινές ώρες της 3-10-2011, στην Ν. Ιωνία, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) και του Τ.Α. Ν. Ιωνίας, συνελήφθησαν δύο (2) 17χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι λίγο πριν αφού επιβιβάστηκαν σε ΤΑΧΙ, αφαίρεσαν με την απειλή πιστολιού από τον οδηγό το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.


Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ν. Ιωνίας προέκυψε ότι κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου, οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει τρείς (3) ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΧΙ αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ, ένα(1) κινητό τηλέφωνο και ένα(1) οδηγό πλοήγησης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου