Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ομολογία Γιλμάζ: Καίγαμε γι΄αντίποινα τα δάση της Ελλάδας!


Φάτε τουρκική φιλία γραικύλοι. Κρίμα που κλείνει η Ελευθεροτρυπία: θα έσπευδαν οι δημοσιογραφίσκοι να βγάλουνε συνωμοσιολόγο και γραφικό ακόμη και τον πρώην πρωθυπουργό Γιλμάζ.
Μόλις φέτος είχαμε φοβερές πυρκαγιές από "αγανακτισμένους Αλβανούς" και μειονοτικούς.

Δεν ξεχνάμε και τις παλαιότερες δηλώσεις τούρκων στρατηγών ότι οι ίδιοι έβαζαν τις φωτιές στα τζαμιά στην Κύπρο!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το πως θα κινηθεί η επίσημη "Ελληνική Πολιτεία". -Θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο; -Θα αποζημιωθεί η χώρα για τις καταστροφές; -Αντί να γίνει κάνα μπαμ, στην Ελλάδα ασχολούνται με τον Εφραίμ ~ΜΠΕΕΕΕ
Ανάμειξη τούρκων πρακτόρων σε εμπρησμούς ελληνικών δασών κατά την τριετία 1995 – 1997 όταν πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας ήταν η Τανσού Τσιλέρ, «ομολογεί» ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ.!:


Σε αποκλειστική του συνέντευξη προς την τουρκική εφημερίδα Birgun, ο κ. Γιλμάζ αναφέρει ότι αν και όλοι οι πρωθυπουργοί της Τουρκίας με το τέλος της θητείας τους ενημέρωναν τον διάδοχο τους σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια του κράτους, «μόνο η Τσιλέρ» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιλμάζ «δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για τη διάθεση των μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Γιλμάζ έκανε λόγο για χρήματα που δόθηκαν τότε ώστε να υπάρξει αποσταθεροποίηση με πραξικόπημα κατά του προέδρου Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν καθώς και φωτιές σε ελληνικά δάση.

Οι φήμες για συμμετοχή τούρκων πρακτόρων σε δολιοφθορές στην Ελλάδα την περίοδο της Τσιλέρ δεν είναι καινούριες.

Σε βιβλίο του ο γνωστός τούρκος δημοσιογράφος Εμίλ Τσολασάν ανέφερε ότι κάποιος μυστικός πράκτορας του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ίδιος είχε μεταβεί σε «γειτονική χώρα» και είχε τοποθετήσει βόμβες σε τουριστικά θέρετρα ενώ την ίδια εποχή ξέσπασαν στην Ελλάδα πολλές πυρκαγιές.

Κατά τον τούρκο πράκτορα, οι ενέργειες αυτές αποτελούσαν «αντίποινα» της Τουρκίας για τις ενέργειες της Ελλάδας ενώ σε άρθρο του στην εφημερίδα Χουριέτ το 2006, ο Τσολασάν αποκάλυψε και το όνομα του πράκτορα, ο οποίος είχε μόλις χάσει τη ζωή του στο Ιράκ.



ΛΑΟΣ: Εμείς τα λέγαμε

«Όταν ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τότε Βουλευτής της ΝΔ, κ. Γ. Καρατζαφέρης, είχε τολμήσει και είχε αναφερθεί στη δράση τούρκων πρακτόρων - εμπρηστών, το πολιτικό κατεστημένο είχε αντιδράσει με τα συνήθη αντανακλαστικά, περί ακροτήτων και συναφών… αηδιών» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ, αναφορικά με τις δηλώσεις του Tούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ.

«Τώρα, από τα χείλη ενός πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας ομολογείται το έγκλημα. Να χαίρονται τους φίλους και τους κουμπάρους τους» προστίθεται στην ανακοίνωση.


Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε λόγο για «βαριές σκιές στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» και κάλεσε την κυβέρνηση Ερντογάν να παράσχει προς την Ελλάδα την απαιτούμενη και σε βάθος ενημέρωση για όλες τις πτυχές της σκοτεινής αυτής υπόθεσης. «Επιπλέον, επιβάλλεται να υπάρξει κατηγορηματική δημόσια δέσμευση από τουρκικής πλευράς ότι τέτοιου είδους βρώμικες επιχειρήσεις έχουν πάψει να σχεδιάζονται και να εκτελούνται από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και τα διάφορα παρακλάδια τους».



Περί γραικύλων


Γιλμάζ: Λοιπόν να μην ξεχάσω, τα δάση στην Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Θράκη... Α! ναι και όλα τα δάση στα νησιά του Αιγαίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου