Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χόμπιτ η ταινία ~ Το πρώτο επίσημο trailer ~ Hobbit movie


Το πρώτο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Hobbit είναι γεγονός! Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φίλους των έργων του Tolkien.

Η πρεμιέρα της ταινίας που θα βγει σε δύο μέρη, θα γίνει σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα και θα έχει τον τίτλο...
The Hobbit ~ An Unexpected Journey ~ Το Χόμπιτ, ένα αναπάντεχο ταξίδι.


Το πρώτο τρέιλερ μας μεταφέρει και πάλι στη μοναδική ατμόσφαιρα της Μέσης Γης που δημιούργησε με την τριλογία του ο Πίτερ Τζάκσον. Σε αυτό ο Γκάνταλφ πείθει τον Μπίλμπο να ξεκινήσει ένα ταξίδι, συστήνει την παρέα των νάνων που αναλαμβάνουν να ελευθερώσουν το Βασίλειο των Νάνων του Έρεμπορ από τον δράκο Σμάουγκ.
Ο Μπίλμπο θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπις.

Ακολουθεί ένα... υποβλητικό τραγούδι πολεμιστών, η παρουσία της Γκαλάντριελ, καθώς και η (πολυαναμενόμενη) επιστροφή του Γκόλουμ.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μάρτιν Φρίμαν που θα ερμηνεύσει το χόμπιτ Μπίλμπο Μπάγκινς σε νεότερη ηλικία (σε μεγαλύτερη ηλικία θα εμφανιστεί και πάλι ο Ίαν Χολμ).

Ο Ίαν Μακ Κέλεν αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του μάγου Γκάνταλφ, ο Άντι Σέρκις επιστρέφει ως Γκόλουμ, ενώ Κέιτ Μπλάνσετ ως Γκαλάντριελ και Ελάιζα Γουντ ως Φρόντο θα κάνουν μικρά περάσματα.

Επιλέξτε 1080p για υψηλότερη ευκρίνεια





Το δεύτερο trailer μπορείτε να το δείτε κι από εδώ.


Επίσημο site

Συζήτηση για κάθε καρέ του βίντεο στο facebook

Προηγούμενα βίντεο από τα γυρίσματα, καθώς και φωτογραφίες σχετικές με την ταινία, μπορείτε να δείτε στην κατηγορία "Σινεμά".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου