Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γκάφα ολκής: Λάθος ο αριθμός των SMS, για την εξαίρεση από το τέλος ακινήτων


Σε λάθος παραλήπτη αντί για τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών καταλήγουν πολλά sms φορολογουμένων με τα οποία ζητούν είτε να εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων, είτε να φορολογηθούν με τον χαμηλό συντελεστή 0,5 ευρώ το τ.μ. επειδή ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες φορολογούμενων που προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση.

Γεννήθηκε το παιδί; ~ Γρήγορα να του φτιάξουμε Facebook...




Πριν ακόμη μάθουν το… αλφάβητο μπαίνουν στον κόσμο του Ίντερνετ τα ελληνόπουλα. Πολλά από αυτά, μάλιστα, αποκτούν προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης - όπως το facebook - από το δημοτικό, σε ορισμένες δε περιπτώσεις ακόμη και από το νηπιαγωγείο!

Παράταση έως τις 6 Οκτωβρίου για την έκτακτη εισφορά



Πράταση έως τις 6 Οκτωβρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου οι φορολογούμενοι να πληρώσουν την πρώτη δόση του πολυεκκαθαριστικού σημειώματος (ειδική εισφορά αλληλεγγύης, έκτακτη εισφορά σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, τέλος επιτηδεύματος). Η νέα ημερομηνία ισχύει για όσους έχουν λάβει το εκκαθαριστικό με βεβαίωση τον Αύγουστο.

Ρωσικό αεροπλανοφόρο αποστέλλεται στη Μεσόγειο


Εκπρόσωπος της κεντρικής βάσης του ρωσικού στόλου ανακοίνωσε ότι η Ρωσία αποστέλλει, κατά τους επόμενους μήνες στη Μεσόγειο στολίσκο πολεμικών πλοίων που θα συνοδεύουν το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσωφ».

Το αεροπλανοφόρο θα αναχωρήσει από τη θάλασσα του Μπάρεντς και θα συμμετάσχει σε ασκήσεις. Κατόπιν θα αναχωρήσει για ταξίδι τριών μηνών στη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό Ωκεανό. Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι τα ρωσικά πολεμικά σκάφη έχουν ως αποστολή την «περιπολία και υποστήριξη μάχης».

Ετοιμάζουν χάπι για τη μέθη ~ Θα σε κρατάει "σοβαρό"




Ο Αυστραλός ερευνητής από το πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας, Μαρξ Χάτσισον, πιστεύει ότι τρία χρόνια θα διατίθεται στην αγορά ένα χάπι που θα απευθύνεται κυρίως στα άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες "αντοχές" στο αλκοόλ και μεθάνε εύκολα και γρήγορα.

Νάουσα : Οινοποιοί τρίτης γενιάς ήταν τα δύο αδέλφια που πνίγηκαν μέσα σε δεξαμενή μούστου




Απόγονοι γνωστής οικογένειας αμπελουργών ήταν τα δύο ηλικιωμένα αδέλφια από τη Νάουσα Ημαθίας, που έπεσαν μέσα σε δεξαμενή μούστου και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Μας τη φέρανε, κορόιδα! ~ Πού 'τανε ο νους μας πού 'τανε


Την ώρα που το Ντούο Φαλιμέντο (ο «Λεφτά Υπάρχουν» και ο «Αργεντινή Θα Γίνουμε») έπειθαν κόσμο και κοσμάκη ότι μας ξανασώσανε, την 21η Ιουλίου, ντάλα καλοκαίρι με τους αφελείς στις παραλίες, πίσω από την πλάτη μας στηνόταν η μεγαλύτερη αρπαχτή που έγινε ποτέ εις βάρος της ταλαίπωρης Ελλαδίτσας και των αφελών που την κατοικούν. Όμως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, ακόμη κι αν τον χαρίζουμε (και αυτόν!) στη Γερμανία.

Από όσα αποκαλύπτονται αυτές τις μέρες, το μοναδικό συμπέρασμα είναι ότι μια τεράστια πολιτική και οικονομική απάτη εκτυλίσσεται σε δύο φάσεις, ως μέρη του ίδιου σχεδίου, με τον κωδικό «21η Ιουλίου».:

Κρύβουν τις ελληνικές ομάδες από τους Βαρνταρσκιανούς!


Με την ανοχή τόσα χρόνια στις προκλήσεις, τώρα θερίζουμε επικίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα αγριεύουν.

Ο ΠΑΟ συνέτριψε τη Φένι Καβαντάρτσι με 107-70, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του τουρνουά προς τιμήν του Γκιόργκι Μλαντένοφ, στη Σόφια, όμως η νίκη του πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Κι αυτό επειδή το πρωί οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να αλλάξουν...

Λούβρο ~ Εικονική αναπαράσταση της Οικίας του Διονύσου στην Πέλλα - Εδώ έμεναν οι αρχαίοι Μακεδόνες +Βίντεο


Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού έχει ξεκινήσει την εικονική αναπαράσταση μιας σημαντικής ελληνιστικής οικίας της Πέλλας, της λεγόμενης «Οικίας του Διονύσου» η οποία θα αποτελέσει έκθεμα στην επερχόμενη έκθεση του Λούβρου: «Μακεδονία. Το βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 13/10/2011 έως τις 16/01/2012. Η οικία ονομάστηκε συμβατικά έτσι από το ψηφιδωτό με το Διόνυσο πάνω σε πάνθηρα, που κοσμούσε έναν από τους ανδρώνες της:

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κατεβάστε ~ Περιοδικό Φαινόμενα - Τεύχη 1~15



Τα πρώτα 15 τεύχη του περιοδικού που κυκλοφορεί ως ένθετο με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Το περιοδικό ασχολείται με έρευνες του μεταφυσικού, θρησκείας καθώς και "περίεργων" καταστάσεων γενικότερα...

Θεσσαλονίκη: Φεστιβάλ για καλοφαγάδες επί ένα μήνα



Μάγειρες και ζαχαροπλάστες, Θεσσαλονικείς και μη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ξεναγούν στον κόσμο της γαστρονομίας, παρουσιάζοντας τοπικά εδέσματα και λιχουδιές από άλλα μέρη της χώρας και από το εξωτερικό στο πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας (Thessaloniki Food Festival) που πραγματοποιείται ποτέ στην πόλη.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 4 Νοεμβρίου μέχρι τις...

Τρόμος για τους ληστές με τα καλάσνικοφ


Τον αρχηγό της άγριας συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ φέρεται να γνωρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας και πλέον το βάρος των ερευνών πέφτει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για έναν σεσημασμένο Αλβανό, παλιό γνώριμο των αρχών ιδιαίτερα σκληρό και ικανό για όλα. Δίπλα του, βρίσκονται δύο ακόμη ομοεθνείς του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον αρχηγό και να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους…

Αλαλούμ με τις αποδείξεις. Τι αλλάζει, τι ισχύει τελικά


Στροφή 180 μοιρών στο θέμα των αποδείξεων έκανε χθες το υπουργείο Οικονομικών. Μέσα σε λίγες ώρες και μετά τη θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις Ευάγ. Βενιζέλου για αύξηση του ποσοστού του εισοδήματος που πρέπει να καλύπτει ο φορολογούμενος με αποδείξεις και μάλιστα αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2011, τα δεδομένα άλλαξαν πάλι αργά χθες το απόγευμα.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διευκρίνιζαν ότι:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κομμουνιστικός Παράδεισος Επ.1 ~ Ανατολική Γερμανία (Βίντεο)


Ανατολική Γερμανία ~ Το πάρτυ της ΣΤΑΖΙ & των ρουφιάνων

Άνθρωποι που έζησαν μέσα σε κομμουνιστικά καθεστώτα, περιγράφουν την ιστορία τους καλή ή κακή, ανατριχιαστική ή εξωφρενική: Στούμπωσαν κορυφαία αθλήτρια με αναβολικά & από Χάιντι έγινε... Αντρέας!

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του BBC "The Lost World of Communism", μεταφέρει τον τηλεθεατή στην Ανατολική Γερμανία, όπου οι κομμουνιστές ισχυρίζονταν πως χτιζόταν ένας ...

Δόξα τω Αλλάχ ~ Η μαστίγωση της Σέιμα ακυρώθηκε


Ο βασιλιάς Αμπντάλα ακύρωσε την καταδίκη σε μαστιγώσεις που είχε επιβληθεί σε μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία επειδή οδηγούσε, όπως ανακοίνωσε σήμερα μία πριγκίπισσα.

"Δόξα τω Θεώ, η μαστίγωση της Σέιμα ακυρώθηκε. Ευχαριστούμε τον πολυαγαπημένο βασιλιά μας.

Είμαι βέβαιη ότι όλες οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας είναι ευχαριστημένες, ξέρω ότι εγώ είμαι",...

Έρχεται στον ΑΝΤ1 η νέα τουρκική υπερπαραγωγή "Κεμάλ & Τάκης" (Βίντεο)




Δείτε το τρεΐλερ σε πανελλαδική αποκλειστικότητα...

Χριστούγεννα φτάσανε ~ Αυτό το εξάμηνο ακόμα δεν χάθηκε;


Οι "αγώνες" κυρίες και κύριοι έχουνε και απώλειες. Οι εξεταστικές δεν έγιναν και οι εγγραφές δεν ξεκινήσανε.

Άμεσα, να γίνει διακοπή της χρηματοδότησης σε όσες σχολές δεν κάνουνε μαθήματα.

Επαναστάσεις πρυτάνεων και ακροαριστερών με τα λεφτά μου, ΤΕΛΟΣ.:

Το Krasoblog προσφέρει αφιλοκερδώς ένα χωράφι του για να ξεβρακωθεί το παρτάλι


Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας Ιρλανδός αγρότης έδιωξε κλωτσηδόν από το χωράφι του το παρτάλι της show biz με τα γελοία "τραγούδια" και τις άναρθρες κραυγές που βγάζει σε αυτά και σχεδόν έχει θεοποιηθεί από τους λάτρεις των σαβουροήχων.

Φούντωσε ο γεωργός όταν είδε την προκλητική Rihanna ημίγυμνη μέσα στο χωράφι του! Οι κινήσεις της "sexy τραγουδίστριας" από...Barbados ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι του 61χρονου αγρότη Alan Graham, με αποτέλεσμα να τραβήξει απότομα το χειρόφρενο από το τρακτέρ του φωνάζοντας: «Πάρτε την έξω από το χωράφι μου!».

Πάνω από όλα να ΜΗΝ είμαστε Ρατσιστές και Ξενοφοβικοί. Ας μας γ@μούν τη γυναίκα και τα παιδιά μας...


Οι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα στη Γλυφάδα!

*Μην τους συλλάβετε, ας εκπυρσοκροτήσουν κατά λάθος τα όπλα...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού μιας νεαρής μητέρας από τρεις αδίστακτους κακοποιούς στη Γλυφάδα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας:

Τα 20 χρόνια του σκοπιανού υβριδίου


Στις 8 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της ψευδεπίγραφης «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», δηλαδή του γειτονικού μας κράτους των Σκοπίων. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, να κάνουμε μία σύντομη αναδρομή σ’ αυτή την εικοσαετία και να εξαγάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Από την πρώτη στιγμή της γεννήσεώς του το κράτος αυτό βασίσθηκε στο ψεύδος.:

Νεκροταφείο μαγισσών


Φρικτό θάνατο φαίνεται πως βρήκε η γυναίκα που τάφηκε πριν από 800 χρόνια στο «νεκροταφείο μαγισσών», όπως χαρακτηρίζουν οι αρχαιολόγοι το χώρο που ανασκάπτουν στο Piombino, κοντά στην πόλη Lucca, στην περιοχή της Τοσκάνης.

Το αποτρόπαιο εύρημα προκάλεσε έναν σχετικό σάλο στην ανασκαφή, καθώς οι αρχαιολόγοι αποκάλυπταν όλο και περισσότερα στοιχεία που συνηγορούσαν υπέρ της αρχικής τους υπόθεσης:

Παραλήρημα Ερντογάν ~ Η Μεσόγειος τουρκική λίμνη (!!!)



Νέες προκλητικότατες δηλώσεις, μάλλον όμως για «εσωτερική κατανάλωση», έκανε χτες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο αεροπλάνο της επιστροφής του από τις ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων είπε ότι «βλέπει» επιδείνωση των σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας, ενώ είπε και το... αμίμητο, ότι «η Μεσόγειος ήταν τουρκική λίμνη» κι ότι...

Νέο αλβανικό ρεκόρ ~ 111 κλοπές σε 3 μήνες!



Όπως και οι κάτοχοι του προηγούμενου ρεκόρ, είχε αφεθεί κι αυτός ελεύθερος από την "ελληνική δικαιοσύνη",  ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

Πρώτες πρωινές ώρες της 26-9-2011, στην Γλυφάδα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα,...

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Φαντάσματα της Μαύρης Θάλασσας ~ National Geographic Special (Βίντεο)


Υπάρχει μια μυστηριώδης θάλασσα, όπου αρκετά πλοία έπλευσαν στα νερά της και δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν σε λιμάνι!

Πώς είναι δυνατόν ένα πλοίο 1500 ετών να βρίσκεται στο βυθό σχεδόν σε άριστη κατάσταση, σα να βυθίστηκε χθες; Ποια είναι τα μυστικά που κρύβει; Ο διάσημος θαλάσσιος γεωλόγος, Robert Ballard, επισκέπτεται την αινιγματική αυτή θάλασσα και επιχειρεί να ξεκλειδώσει όλο αυτό το μυστήριο...

Εντυπωσιακό βίντεο με υποθαλάσσιες εικόνες από τον εντοπισμό αρχαίων ναυαγίων και την ανέλκυση των ευρημάτων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση

H Μαύρη Θάλασσα αποτελεί ένα χρυσωρυχείο βυθισμένων πλοίων από την αρχαία Ελλάδα και...

Γελοιογραφίες ~ Με φόρους, χρεωκοπία & εφεδρεία
















Δείτε και τις υπόλοιπες:

Τα ανθρώπινα δικαιώματα απέκτησαν σύμβολο

Το σύμβολο επελέγη μέσω μίας παγκόσμιας διαδικτυακής ψηφοφορίας με εντυπωσιακή συμμετοχή ανάμεσα σε 15.000 σχέδια που κατατέθηκαν από όλο τον κόσμο. Η ιδέα του διαγωνισμού:

Τα έκτακτα μέτρα της ημέρας ~ Αποδείξεις έως 50% του εισοδήματος και φορο-πέναλτι 10% εάν δεν συγκεντρωθούν


Φορο-τρέλα... Από τη μία μειώνουν τα εισοδήματα και από την άλλη υποχρεώνουν τον κόσμο να καταναλώσει και τον φορολογούν αναδρομικά!

Έρχεται νέο φορο-χαράτσι σε εκατομμύρια φορολογούμενους που δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν μέσα στο 2011 αποδείξεις ανάλογα με το εισόδημά τους. Το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της κατάργησης των φοροαπαλλαγών αλλά και της περιστολής της φοροδιαφυγής θα επιβάλει στους πολίτες να μαζεύουν πολύ περισσότερες αποδείξεις από αυτές που ορίζει σήμερα ο νόμος (25% επί του εισοδήματος με ανώτατο ύψος τις 15.000 ευρώ) για να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση 10% επί της διαφοράς:

Μόνο στο Ελλαδιστάν τόσος ρατσισμός


Χτύπησε τον κλέφτη που του επιτέθηκε και βρέθηκε ...κατηγορούμενος!

Ούτε να προστατεύσει τον εαυτό του από κακοποιό που απειλεί τη ζωή του δεν μπορεί κανείς! Αυτό έκανε ένας 56χρονος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας για να αμυνθεί απέναντι στον αλλοδαπό διαρρήκτη αυτοκινήτων που του επιτέθηκε με... ψαλίδι, αλλά όταν...

Ψήφισε τον πιο διεφθαρμένο στην Ελλάδα

Κλαυσίγελως ~ Τέλειωσε το μελάνι στο ΚΕΠΥΟ




Στην καταγγελία πως το εκτυπωτικό κέντρο του υπουργείου Οικονομικών, το ΚΕΠΥΟ, έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα εδώ και δέκα μέρες, με αποτέλεσμα να μην...

Καταπάτηση οικοπέδου...


Μπήκαν στο «οικόπεδο 12» οι Τούρκοι

Μέσα στο οικόπεδο 12, δηλαδή στη θαλάσσια περιοχή όπου διεξάγονται οι κυπριακές έρευνες για τον εντοπισμό φυσικού αερίου από την αμερικανική εταιρεία "Noble Energy International", βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης το τουρκικό ερευνητικό σκάφος "Πίρι Ρέις", συνοδευόμενο από δύο τουρκικά πολεμικά πλοία!:

Ατιμωρησία των γύφτων και ξέσπασμα των κατοίκων (Βίντεο)


...Στην Βουλγαρία (σημ.:στην Ελλάδα έχουνε ασυλία λόγω των ψήφων).

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και περίπου 100 συνελήφθησαν στη διάρκεια μεγάλων διαδηλώσεων κατά των γύφτων, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα σε όλη τη Βουλγαρία.

Σε μεγάλες πόλεις της χώρας – Σόφια, Πλόβντιβ, Βάρνα και Πλέβεν – η ένταση κλιμακώθηκε, όταν οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς τις συνοικίες των "Βρομά" και η αστυνομία προσπάθησε να τους διαλύσει:

Θεσσαλονίκη: 123 νέα λεωφορεία για τον ΟΑΣΘ


Μια χαρά: Aπεργούνε οι ταρίφες, καθάρισαν οι δρόμοι από τα αυτοκίνητα με τις άσκοπες βόλτες λόγω της ακριβής βενζίνης και η διαδρομή με τα λεωφορεία γίνεται συντομότερη. Ένας λόγος ακόμη για να επιλέξουμε το λεωφορείο είναι και η... γενναία ανανέωση του στόλου, στον οποίο προχωρά ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, που σταδιακά θα προμηθευτεί 123 νέα αστικά, αντικαθιστώντας αντίστοιχο αριθμό λεωφορείων που έχουν συμπληρώσει 15 χρόνια ζωής:

Θέλω κι εγώ να ζήσω!


Με τις σημερινές δυνατότητες της πληροφορικής, και τα στοιχεία που διακρατεί το τραπεζικό σύστημα, μια ομάδα προγραμματιστών θα έδινε τέλος στη φοροδιαφυγή στην χώρα σε λιγότερο από ένα μήνα.
Γιατί δεν το κάνουν;

Για πάνω από ένα χρόνο τώρα ακούω για το πώς και εγώ συνέβαλα στη δεινότητα της σημερινής κατάστασης της χώρας. Μου περιγράφουν με γενικότητες το πώς τα έφαγα μαζί με τους κυβερνώντες τα προηγούμενα 30 χρόνια, πώς συνευθύνομαι για την κλοπή του...

Άπαιχτοι! ~ Το παραδικαστικό κύκλωμα έβαζε τις "βόμβες"



Ένα νέο στοιχείο έφερε στο φως η έρευνα της ΕΛΑΣ και των δικαστικών αρχών για την δράση του νέου παραδικαστικού κυκλώματος. Μέλη του κυκλώματος εμφανίζονταν ως η οργάνωση «Φρουροί της Δικαιοσύνης» και τηλεφωνούσαν στην Αμεση Δράση και διάφορα ΜΜΕ για τοποθέτηση βομβών στα δικαστήρια με σκοπό να επιτύχουν αναβολές δικών!

Πέρασε πάνω από 127 μπουκάλια μπύρας με μια ρόδα!


Ο 27χρονος Lutz Eichholz από τη Γερμανία γράφθηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, καθώς πέρασε σήμερα πάνω από 127 μπουκάλια μπύρας τα οποία είχανε μήκος 8,93 μέτρα, οδηγώντας ένα μονόκυκλο! Έτσι ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ των 7,99 μέτρων που ήταν επίσης δικό του.

Ο νεαρός πάει παντού με το μονόκυκλο, μέχρι και... στην έρημο

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ρατσιστές λαθρομετανάστες στη Ροτόντα


Φασιστικά καταλαμβάνουν το πεζοδρόμιο και ρατσιστικά εμποδίζουν την απρόσκοπτη διεύλευση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Παράνομο εμπόριο από λαθρομετανάστες, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, ξυλοδαρμοί, απορρίμματα και σκηνές οι οποίες κανονικά δεν συμβαίνουν δημοσίως -όπως η ούρηση- στον περιβάλλοντα χώρο της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη. Δεν πρόκειται απλώς για προσβολή του μνημείου αλλά...

Ακροαριστεροί Vs Ακροδεξιοί 1-0 ~ Διαιτητής η "Ισονομία"


Κατάληψη πραγματοποίησαν καμιά 30ριά αναρχοκομμουνιστές (κι όχι «φοιτητές»…) αργά χθες το βράδυ στο στούντιο της ΕΡΤ, διακόπτοντας το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, απαιτώντας να διαβάσουν ένα προπαγανδιστικό μήνυμα για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια.

Οι αναρχοκομμουνιστές εισήλθαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο της ΕΡΤ κι από κει κατευθύνθηκαν ανενόχλητοι στο στούντιο. Αντί να τους μαζέψει η αστυνομία,...

Δηλαδή απεργούσαν και πληρώνονταν;


Ραγκούσης: 'Η σταματάτε τις απεργίες στις συγκοινωνίες ή δεν πληρώνεστε

Έμμεση απειλή για διακοπή της μισθοδοσίας στους απεργούντες υπαλλήλους των συγκοινωνιακών ΔΕΚΟ, εάν δεν δείξουν «υπευθυνότητα», «διατύπωσε» τη Δευτέρα ο υπουργός Υποδομών, κ. Ι. Ραγκούσης. Ο υπουργός Υποδομών καλεί τους συνδικαλιστές των μεταφορικών εταιριών να...

Ταυρομαχίες γιόκ


Εν μέσω χιλιάδων «ολέ!» η τελευταία ταυρομαχία

Μετά από 600 χρόνια ιστορίας και ενόσω οι θεατές ζητωκραύγαζαν και οι ταύροι έδιναν μάχη για να ζήσουν, πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη η τελευταία της ταυρομαχία.

Καθώς το θέαμα έχει απαγορευτεί στην Καταλονία με ισχύ από...

Ο Γιώργος πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα του




Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας για τον έλληνα πρωθυπουργό

«O Γιώργος πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα του», είναι ο τίτλος άρθρου της ισπανικής εφημερίδας El Pais, η οποία αναφέρεται συχνά στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ίσως γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού της ισπανικής κοινής γνώμης υπάρχει ο φόβος της εισόδου της Ισπανίας στο μηχανισμό στήριξης. «Ο έλληνας ηγέτης έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση να διαλύσει το πελατειακό κράτος που δημιούργησε ο πατέρας του» γράφει χαρακτηριστικά.

Όχι μόνο δεν δίνουν στοιχεία για εφεδρείες, αλλά ζητούν και προσλήψεις!



Την ώρα που η χώρα βουλιάζει και που παλεύει να γλιτώσει από τη χρεωκοπία αλλά και τις πιέσεις που της ασκούνται σε όλα τα διεθνή φόρα, οι ηγεσίες των 120 υπό κρίση φορέων του Δημοσίου που πρέπει να στείλουν στοιχεία για το πλεονάζον προσωπικό τους, ζώντας σε άλλη εποχή, πετούν την μπάλα στην εξέδρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το...

Σοβαρές καταγγελίες Παπουτσή ~ Έβαλαν φωτιές, για να μην φτιαχτούν κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών

Σε εμπρησμό, προκειμένου να μην γίνει κέντρο πρώτης υποδοχής λαθρομεταναστών, απέδωσε τη φωτιά που έκαψε πέντε κτίρια στην περιοχή του Έβρου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες κατασκευής του φράχτη στην περιοχή των χερσαίων συνόρων Ελλάδας και Τουρκίας.

Θα έχουμε & Hi-tech ρολόγια της Δ.Ε.Η. ~ Τα οφέλη


Αργήσανε βέβαια κάτι χρόνια...

Πρόγραμμα για την αντικατάσταση όλων των 7,1 εκατομμυρίων μετρητών σε κατοικίες εμπορικά καταστήματα, γραφεία κλπ, με "έξυπνους μετρητές" θέτει σε εφαρμογή η ΔΕΗ, στοχεύοντας στην αλλαγή μέχρι το 2020 πάνω από 5.500.000 μετρητών:

Η τελευταία πλύση εγκεφάλου πριν το τέλος της μεταπολίτευσης


Άρχισε να γράφεται το τελευταίο κεφάλαιο της 35ετούς ιστορίας της σημερινής εξαθλιωμένης και διεθνώς αναξιόπιστης Ελλάδας, όπου το φερόμενο ως σοσιαλιστικό κόμμα παριστάνει τον διώκτη του σπάταλου και διεφθαρμένου κράτους, που το ίδιο έστησε, και το λεγόμενο φιλελεύθερο κόμμα, αντιδρά ως προστάτης του κράτους και των κομματικών στρατών που το ίδιο συντήρησε.

Οι πρώτες σελίδες του κεφαλαίου αυτού, που θυμίζουν μόνο Αφρική και καθόλου Ευρώπη ή ακόμη και Βαλκάνια, δείχνουν και τον επίλογο της ιστορίας:

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι τα δικά τους παιδιά ηλίθιε! No2 ~ Προσλήψεις σε υπό κατάργηση οργανισμό


Ο απίθανος διαγωνισμός για το Ινστιτούτο Νεολαίας με τους 150... πράσινους επιτυχόντες ακυρώθηκε λόγω καταγγελιών.

Εκατόν πενήντα προσλήψεις με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ επιχείρησε να κάνει, εν μέσω θέρους, ο εποπτευόμενος από το υπουργείο Παιδείας οργανισμός «Ινστιτούτο Νεολαίας», παρ' ότι βρίσκεται στη λίστα με τους υπό κατάργηση οργανισμούς:

Είναι τα δικά τους παιδιά ηλίθιε! ~ Πως & γιατί μεγαλώνουν οι τρύπες


*Η τρόικα φωνάζει κόψτε έξοδα, μειώστε του Δημοσίους Υπαλλήλους (σημείωση: μπορεί κάποιος να ελένξει πόσοι μπήκαν όλα αυτά τα χρόνια ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ή έστω αξιοκρατικά πριν αυτός δημιουργηθεί το '94;).

 
*Όλους αυτούς που μπήκανε χωρίς να το αξίζουν και τους πληρώναμε με φόρους, θα συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε και με τους νέους φόρους που μπήκανε την τελευταία περίοδο.

*Σφάζονται οι ΠΑΣΟΚΟΙ & οι της ΝΔ, για το από που θα ξεκινήσει η εργασιακή εφεδρεία το 2012 (και βλέπουμε...) & φυσικά ούτε λόγος για περικοπές στα βουλευτικά τους προνόμια.

*Κανένας δεν δάκρυσε για τους μισθωτούς στον Ιδιωτικό Τομέα...


Δίνουν ακόμη... κρυφές αυξήσεις στον ΟΣΕ που χρεωκόπησε:

Τι σημαίνει ολική ή μερική χρεωκοπία εντός ή εκτός ευρώ;



Τι θα συμβεί σε μισθούς, συντάξεις, δάνεια, τραπεζικό σύστημα, επιχειρήσεις, κράτος προνοίας, εξαγωγές και απασχόληση...

Στο πλέον κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η ελληνική οικονομία, με τις επιλογές ή τους δρόμους που θα ακολουθήσει να επιβάλλονται ουσιαστικά από άλλους, αλλά τις επιπτώσεις που θα φέρουν οι επιλογές αυτές να τις υφίστανται αποκλειστικά οι Ελληνες πολίτες:

Από το β(λ)ήμα του Ο.Η.Ε. ~ Είμαστε "Μακεντόνετς"


Στο ζήτημα της ονομασίας αναφέρθηκε, σε μεγάλο βαθμό, ο πρωθυπουργός της Βαρδαρίας, Νίκολα Γκρούεφσκι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, χθες το βράδυ (ώρα Ελλάδας), στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο κ. Γκρούεφσκι υπεραμύνθηκε των θέσεων του στα αποκαλούμενα ζητήματα «εθνικής ταυτότητας» και στο ζήτημα της ονομασίας της χώρας του.

«Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πώς θα ζήσουμε. Εμείς είμαστε Μακεντόνετς, μιλούμε μoνκεϊντονικά και η χώρα μας ονομάζεται Δημοκρατία της Μονκεϊντονίας:

Πάρτους στη δουλειά & φάτα σε χάπια ~ Επανήλθε η ελονοσία


Οι παράνομοι μετανάστες έφεραν και την ελονοσία!

Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας λόγω της συρροής κρουσμάτων ελονοσίας -και μάλιστα «εγχώριων»- σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Με διάταξή του, ο υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος ορίζει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ως φορέα υπεύθυνο για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας:

Τι θα πληρώσουμε για το 2012 ~ Η νέα φορολογική κλίμακα σε πίνακα + παραδείγματα ~ Η μεγάλη παγίδα με τα τεκμήρια


Ακόμα και για κάποιον που θα υποβάλει φορολογική δήλωση με μηδενικό εισόδημα αλλά έχει κύρια κατοικία 50 τ.μ. και ένα αυτοκίνητο 1.200 κυβικών εκατοστών, ο αναλογούν φόρος θα είναι 400 ευρώ!!!

Στα ύψη θα εκτιναχθούν οι φόροι εισοδήματος που θα κληθούν να πληρώσουν το 2012 εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, αλλά και πλήθος άλλων φορολογουμένων, εξαιτίας των...

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πείραμα Νέστωρ ~ Ταξίδι στις εσχατιές του Σύμπαντος (Βίντεο)




Cern με λες, πειράματα και νετρίνα...

Ναι, αλλά κάτι κάνουμε κι εμείς εδώ:

Η κρίση «αλλάζει» τους Έλληνες


Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην Ελλάδα και με τη... βούλα.

Σύμφωνα με έρευνα της The Boston Consulting Group (BCG), οι Ελληνες έχουν επηρεαστεί περισσότερο από άλλους λαούς ενώ έχουν επέλθει και δραστικές αλλαγές στην καταναλωτική τους συμπεριφορά.

Πλέον καταγράφεται...