Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η 22χρονη δασκάλα της Κρήτης εξώφυλλο σε τσοντοπεριοδικό


Όλοι ενθουσιαστήκαμε με την είδηση της ερωτικής σχέσης της 22χρονης δασκάλας με έναν 15χρονο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χάθηκε ο ερωτισμός στον τόπο και ότι δεν παρακολουθούν όλοι τις πουστροεκπομπές της ελληνικής σαβουροτηλεόρασης, (FAG 5 κλπ.).

Φυσικά στην περίπτωση που οι ηλικίες των νεαρών αγοριών (που είχαν σχέση με την περιβόητη δασκάλα), είναι κάτω των 15-14, τότε υπάρχει πράγματι πρόβλημα κι εκεί η υπόθεση εντάσσεται σε άλλη κατηγορία, αυτή της παιδοφιλίας, που αποτελεί έγκλημα.

Όμως η κατάσταση ξέφυγε εντελώς! Το πρόσωπο της κοπέλας έγινε πρωτοσέλιδο σε..
 εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (Πρώτο Θέμα και Real News) & χωρίς τα απαραίτητα blurred pixels, ενώ η κοπέλα είναι προς το παρόν κατηγορούμενη. Δεν είδαμε ανάλογη "ευαισθησία" σε διαπιστωμένα εγκλήματα και σε περιπτώσεις που γίνεται κάποια δολοφονία, βιασμός κλπ από εγκληματίες και λαθρομετανάστες. Εκεί επικρατεί σιγή ιχθύος, ούτε καν γίνεται αναφορά, πόσο μάλλον να μπει και φωτογραφία σε εξώφυλλο χωρίς κάποια κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Μάλιστα η Sirina, η γνωστή τσοντοεταιρεία, έβαλε την φωτογραφία της 22χρονης στο εξώφυλλο, δίπλα σε πορνοστάρ και τσόντες με 19χρονες ελληνίδες αρχάριες κλπ.
Δείτε χάλια...





2 σχόλια:

Nikos είπε...

Προφανως η μανα εκανε τη μηνυση επειδη ο γιοκας παρατησε το διαβασμα για τα γαμησια. Ολοι οταν ημασταν 15 χρονων πασχιζαμε να πεσει πουτανα εξ ουρανου για να την γαμησουμε. Αυτο που ετυχε στον μικρο ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να συμβει σε ολους μας οταν ημασταν λυκειο. Ο μικρος τωρα ακολουθει τις συμβουλες της μανας του γιατι δε μπορει να κανει και αλλιως, αλλα μεταξυ αγοροπαρεων φανταστειτε τι συζητησεις κανουν ολοι και ποσο θα γουσταραν να πηδιουντε οι ιδιοι με τη δασκαλα. Αντε γεια μαλακες. Οταν οι ερευνες στην Ελλαδα λενε πως πολλα παιδια ξεκιναν τις ερωτικες επαφες ακομα και απο τα 13, οταν πολλοι απο εμας πηγαν σε μπουρδελα απο τα 16 τους, αυτο το γεγονος με τη δασκαλα μας σοκαρει? Ψευταραδες! Απτη στιγμη που δεν υπηρξε βιασμος και ουτε ψυχολογικη πιεση, ηταν ολα οκ.
Ηθικοπλαστες εκκλησακιδες πατριδοοικογενειαρχες τα παιδια σας να ξερετε οτι αυνανιζοντε... ελπιζω να μη σας σοκαρει αυτη η αποκαλυψη! :o

Giorgos είπε...

To kalitero comment se auto to thema simfwnw 1000%

Δημοσίευση σχολίου