Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σφάχτηκαν με δρεπάνι (!) οι μαύροι λαθρομετανάστες στη Θεσσαλονίκη + Βίντεο


Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ Αφρικανών λαθρομεταναστών, χθες, το βράδυ, στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Η φονική συμπλοκή, τα ακριβή αίτια της οποίας παραμένουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ακόμη άγνωστα, σημειώθηκε λίγο πριν το 8 το βράδυ, μέσα σε κατάστημα ψιλικών με παραδοσιακά προϊόντα της "μαύρης ηπείρου" που βρίσκεται επί της οδού Ήρωνος 4.

Όπως έγινε γνωστό, δύο Αφρικανοί εισήλθαν στο κατάστημα, ιδιοκτησίας Νιγηριανού υπηκόου, και μετά από λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια με 3-4 άλλους Νιγηριανούς.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα στο θώρακα, πιθανότατα από χτύπημα με δρεπάνι, 19χρονος Νιγηριανός, ενώ τραυματίστηκαν δύο συμπατριώτες του που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "'Αγιος Παύλος" της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται, φρουρούμενοι. Όπως έγινε γνωστό, η υγεία των δύο τελευταίων δεν διατρέχει κίνδυνο.

Από το σημείο της συμπλοκής, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν ένα δρεπάνι, ενώ οι δράστες αναζητούνται.







Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Νιγηριανού στη Θεσσαλονίκη

Την εξιχνίαση δολοφονίας 19χρονου Νιγηριανού που διεπράχθη στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Αφρικανών οικονομικών μεταναστών, μέσα σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ως δράστης της ανθρωποκτονίας συνελήφθη 30χρονος ομοεθνής του θύματος, ο οποίος, κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς, ομολόγησε την πράξη του.
Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, τον αναζήτησε στο κατάστημα επί της οδού Ήρωνος 4, όπου, αφού πρώτα λογομάχησαν στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στη συμπλοκή ενεπλάκησαν άλλοι δύο Αφρικανοί. Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης κατηγορείται ότι απέσπασε από 26χρονο φίλο του θύματος ένα δρεπάνι με το οποίο επέφερε θανάσιμα τραύματα στον 19χρονο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ένας 23χρονος από τη Ρουάντα, ο οποίος συνόδευσε το δράστη στο κατάστημα και συμμετείχε στη συμπλοκή, καθώς κι ο 26χρονος φίλος του θύματος, νιγηριανής καταγωγής.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους για τις κατά περίσταση κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της συμπλοκής και της παράβασης του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου