Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Εξωγήινη εισβολή ~ Είμαστε έτοιμοι; (Βίντεο)


Τί θα γινόταν εάν μας επιτίθονταν εξωγήινοι;

Έχουμε διαβάσει βιβλία, έχουμε δει ταινίες (Ο πόλεμος των κόσμων, Ημέρα Ανεξαρτησίας), όμως όλα είναι επιστημονική φαντασία, σωστά; Μπορεί και όχι. Η επιστήμη λέει ότι οι εξωγήινοι μπορεί και να είναι πολύ αληθινοί και μπορεί να μην είναι τόσο καλοί όσο ο Ε.Τ.

Η ηθοποιός Michelle Rodriguez (Avatar, S.W.A.T.) συγκεντρώνει τους κορυφαίους επιστήμονες, στρατιωτικούς ειδήμονες στην στρατηγική και συγγραφείς για να μας απαντήσουν, μέσα από τη δραματοποίηση, τι θα συνέβαινε εάν κι όταν μας επιτίθονταν εξωγήινοι.:



Καλως ήρθατε στη σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής 2011, Curiosity του Discovery Channel.

Περισσότερο από μια σειρά ντοκιμαντέρ, το Curiosity είναι μια περιπέτεια ανακάλυψης, μια αποστολή να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πιο προκλητικά ερωτήματα της ζωής.

Υποβάλλει ένα ερώτημα και απαντά στα πιό θεμελιώδη ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Κάθε επεισόδιο του Curiosity εστιάζει σε μια ερώτηση που αφορά την επιστήμη, την τεχνολογία και την κοινωνία. Κι όπως συμβαίνει πάντοτε, η μια ερώτηση καταλήγει σε αρκετές ακόμη κάνοντας το κάθε επεισόδιο μια πλούσια εμπειρία.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου