Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τέλος τα Ster Cinemas στο City Gate Θεσσαλονίκης


Δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ster Cinemas:

Τα Ster Cinemas δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, την οποία στη Θεσσαλονίκη, οι λάτρεις της μεγάλης οθόνης θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία (Τομπάζη 15 Πυλαία).


Οι κινηματογραφικές βραδιές στις αίθουσες του εμπορικού κέντρου City Gate στη δυτική μεριά της πόλης, αποτελούν μια όμορφη ανάμνηση!

Ο στόχος εξακολουθεί να είναι η καινοτομία, η αναβάθμιση και η βελτίωση των υπηρεσιών. Μαζί με την εμπιστοσύνη του κόσμου αποτελούν τις βάσεις της πορείας μας στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Χανιά).

Τα Ster Cinemas είναι Ελληνική εταιρεία και συμμεριζόμενα τις δύσκολες μέρες, έχουν προχωρήσει στη μοναδική προσφορά της μείωσης τιμής του εισιτηρίου στα 6.50€ με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη όπου η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή.
Τα Ster Cinemas δεν σταματούν εδώ! Σκοπεύουν να συνεχίσουν την ανάπτυξη τους και ευχαριστούν θερμά τους θεατές για όλα αυτά τα χρόνια που μοιράζονται κινηματογραφικές εμπειρίες.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου