Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δώρο Πάσχα 2012 ΟΑΕΔ ~ Τη Μ. Τρίτη η καταβολή



Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι από τη Μεγάλη Τρίτη 10-04-2012 καταβάλλεται το δώρο Πάσχα 2012:


α. στους επιδοτούμενους ανέργους και

β. στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στις Υπηρεσίες του Οργανισμού.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το δωρο πασχα για τη μητροτητα δνε αντιστοιχει στο μισο του μειωμενου εστω βασικου μισθου, δηλαδη τα μισα των 514 ε, αντι των 660 που ηταν μεχρι και πριν 3 μηνες (μιλαω για καθαρα),που ειναι 257 ευρω δεν ειναι αυτα που μπηκαν στο λογαριασμο των μητερων (ειμαι μια απο αυτες). μπηκαν μολις 173 ευρω, μαλλον μας μπερδεψαν με το δωρο των δημοσιων υπαλληλων, που στο πρωτο μνημονιο τα ειχαν πει δημοσιως, αυτα ομως δεν τα ειπαν πουθενα, ωστε οι μητερες που επιθυμουν να επιστρεψουν στην εργασια τους. οσα αισχος και να πεις, οι ελληναρες θα πανε στις καλπες στις 6 Μαιου να ψηφισουν ΝΔ, ειναι ο μονος τροπος να τους απαντησεις στα 173 ε και στα καθε μετρα αλλα εμεις θα ανοιξουμε παλι τη βουλη με ολα τα καθαρματα μεσα!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που σου έβαλαν και αυτά δε λες?? εγώ πηγαίνω κάθε μέρα στο ΑΤΜ και δεν βρίσκω τίποτα μέσα στο λογαριασμό. Την Τρίτη το πρωί θα πρέπει να πάω στον ΟΑΕΔ για να μάθω γιατί δεν πήρα δώρο Πάσχα

Δημοσίευση σχολίου