Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πάγωσε η Ελλάδα με την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα ~ Ξεκίνησε και ο κανιβαλισμός...


"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου μού μηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσης. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από το αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και να γίνω βάρος στο παιδί μου".

Η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού με σοβαρό πρόβλημα υγείας Δημήτρη Χρίστουλα στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης προκάλεσε τη θλίψη...
 του πολιτικού κόσμου.
«Θάνατος δεν είναι μόνο να πεθαίνει κανείς, αλλά και να ζει σε απόγνωση, χωρίς ελπίδα» και «αυτό ακριβώς κάνει το χρέος μας πιο βαρύ και πιο επείγον, να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα, να βγάλουμε τους Έλληνες από την απελπισία» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Δυστυχώς, δεν είναι ο πρώτος. Έχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών. Αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για την εθνική κατάθλιψη και την ανάγκη να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την κρίση» σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Για σφαίρα που χτύπησε κατευθείαν στη συνείδηση του πολιτικού κόσμου έκανε λόγο μιλώντας στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προσθέτοντας πως ένας αυτόχειρας δεν είναι απλά ένας νεκρός.

«Όλο το τελευταίο διάστημα έχουμε ραγδαία αύξηση αυτοκτονιών στη χώρα μας κι αυτό προκύπτει από την άθλια οικονομική καταστροφική πολιτική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ» είπε από το ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Λίτσα Αμμανατίδου - Πασχαλίδου.

“Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του... Μόνο σεβασμός” είπε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης. (ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ)

«Θα έπρεπε να έχει αυτοκτονήσει, να κάνει χαρακίρι εκείνος ο πολιτικός και οι πολιτικοί που εν γνώσει τους έβαλαν την χώρα σε αυτή την μέγγενη» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ένοχοι για το αίμα του Έλληνα συνταξιούχου είναι όλοι όσοι έχουν ψηφίσει την εκχώρηση της χώρας και της αξιοπρέπειάς μας» σχολίασε ο Γιάννης Δημαράς από το Άρμα Πολιτών.





Το μήνυμα που άφησε στους οικείους του ο 77χρονος συγκλονίζει:

"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου μού μηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσης. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από το αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και να γίνω βάρος στο παιδί μου" δηλώνει ο αυτόχειρας στο σημείωμα που άφησε.

Συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα προγραμματίζουν μέσω Facebook οι Αγανακτισμένοι, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του Μνημονίου. Επίσης, προγραμματίζεται μηχανοκίνητη πορεία από τον Λυκαβηττό στο Σύνταγμα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρόγραφο είναι το πρωτότυπο;

Κρασοπατήρ είπε...

Υποτίθεται πως ναι. Αυτό παρουσιάζουνε όλοι.

Δημοσίευση σχολίου