Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι φυλακές της χώρας... ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες


Τελικά τα περιβόητα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών θα εξελιχθούν σε holiday resorts και θα αποτελούν πόλο έλξης. Δείτε στο βίντεο παρακάτω... στις φυλακές της χώρας 400 λαθρομετανάστες, αφού εξέτησαν την ποινή, αρνούνται να φύγουν!

-Για χαζούς τους έχετε; Από τις χώρες που ήρθαν, ζήτημα να έχουνε ρεύμα, καθαρό νερό και αποχέτευση, ενώ στις τρώγλες που ζούνε κατά δεκάδες, ούτε λόγος για υγιεινή, πόσο μάλλον για κούτρα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Επειδή οι φυλακές γέμισαν με βιαστές μακελάρηδες και λοιπούς άκρως επικίνδυνους λαθρομετανάστες, μαντέψτε που θα βάλουνε τα μικροκλεφτρόνια:

Στα κέντρα κράτησης που θα δημιουργηθούνε σε όλη τη χώρα! Άρα ορθώς ο κόσμος αντιδρά στην κατασκευή τους.

Επειδή το κέντρο της Αθήνας γέμισε κι επειδή στις υπόλοιπες περιοχές ζούνε Συριζαίοι, που φυσικά δεν θέλουνε στην πόρτα τους κάθε καρυδιάς καρύδι, είναι αναπόφευκτη η μεταφορά τους αλλού.

Έτσι όμως δεν θα βγει άκρη. Μόνη λύση για το πρόβλημα είναι η ουσιαστική φύλαξη των συνόρων με δραστικότερα μέσα και δημιουργία αντικινήτρων. Δεν αναφέρομαι φυσικά σε Frontex & λοιπές μπούρδες που το μόνο που κάνει, είναι να καταγράφει και να παραδίδει για κουράρισμα τους λαθρομετανάστες στις υπηρεσίες της χώρας.

Επίσης δημιουργίες κέντρων κράτησης εν πλω. Να μην περιφέρονται άσκοπα στη χώρα και να γνωρίζουν οι επίδοξοι έποικοι που θα επιχειρήσουν να μπούνε στην Ελλάδα, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προωθηθούν στην ενδοχώρα.

Το τσιπάκι σε όσους πιάνονται από εδώ και πέρα, ίσως είναι μια καλή προσωρινή λύση. Γνωρίζεις ποιος είναι που, τι κάνει, γιατί δεν έφυγε μετά από έναν μήνα που έληξε η διορία για να επιστρέψει στη χώρα του κλπ. -Βρέθηκε κάποιος χωρίς τσιπάκι; Μάντρωμα και δρόμο.

-Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ασπιρίνες για την αντιμετώπιση του προβλήματος και η ουσιαστική λύση θα δοθεί με τη συνεργασία των υπολοίπων χωρών.

Η χρεωκοπημένη Ελλάδα με μόλις 10.500.000 κατοίκους δεν μπορεί να συντηρεί 4.000.000 (τουλάχιστον) λαθρομετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σε παραγωγική ηλικία. Διαλύθηκαν οι υποδομές, οι υπηρεσίες και τα ταμεία δεν μπορούνε να σπαταλούνε προνοιακά επιδόματα σε όλους αυτούς.

Τα χρήματα της παραοικονομίας που ήταν ο αιμοδότης του συστήματος τόσα χρόνια, περάσανε στα χέρια των αλλοδαπών που τα στέλνουνε έξω. Πάμε για έμφραγμα...

Οι καταστάσεις είναι οριακές κι ας ελπίσουμε ότι οι επόμενοι που θα αναλάβουνε την διακυβέρνηση της χώρας να θέσουνε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ως το κυριότερο.

Κι ας τελειώσουμε με λίγο χιούμορ: Δημιουργία Yπουργείου Μετανάστευσης με επικεφαλής τον Άδωνι Γεωργιάδη :).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου