Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Σεξ σε αγχωμένες φοιτήτριες πριν από τις εξετάσεις


Τρεις φοιτητές του πανεπιστημίου του Μάνχαϊμ στη Γερμανία βρήκαν έναν ιδανικό τρόπο να συνδυάσουν μάθηση και… διασκέδαση: προσφέρουν δωρεάν σεξουαλικές υπηρεσίες σε φοιτήτριες που είναι ιδιαιτέρως αγχωμένες από τις εξετάσεις και αναζητούν μια βαλβίδα ανακούφισης από το στρες του διαβάσματος.

Οι τρεις φοιτητές οικονομικών, ο Όσκαρ, ο Κρίστοφερ κι ο Γιούλιους (δεν είναι τα πραγματικά τους ονόματα), εχουν γεμίσει το campus του Μάνχαϊμ με...
 αφίσες που κάνουν γνωστές τις υπηρεσίες τους, αποκαλώντας το σχέδιο τους Bib:Love, δηλαδή «Η Βιβλιοθήκη της Αγάπης», υποσχόμενοι «καλούς βαθμούς διαμέσου καλού σεξ».

«Προσφέρουμε καλό σεξ που λειτουργεί ως αγχολυτικό ενόψει μιας δύσκολης εξεταστικής περιόδου», σημειώνει εις εκ των εμπνευστών του σχεδίου, ο Κρίστοφερ. Η διαδικασία είναι απλή: η φοιτήτρια που ενδιαφέρεται στέλνει μια αίτηση, μέσω e-mail, να συναντηθεί με κάποιον από τους τρεις. Η συνάντηση θα γίνει σε ένα μπαράκι, όπου το ζευγάρι θα δει αν ταιριάζει ερωτικά και η βραδιά θα συνεχιστεί στο σπίτι ενός εκ των δυο. Ο μοναδικός κανόνας - αρκετά δεσμευτικός πάντως...-, είναι πως οι τρεις νέοι διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν να κάνουν σεξ με μια φοιτήτρια, αν αυτή δεν πληροί τις εμφανισιακές τους προϋποθέσεις.
Αποτελέσματα ; Λαμπρά ! Μέχρι στιγμής, έγιναν 82 αιτήσεις και 5 εξ' αυτών κατέληξαν σε ένα απενοχοποιημένο one night stand (σεξ της μιας βραδιάς). «Έχουμε αιτήσεις κι από φοιτήτριες γειτονικών πανεπιστημίων, όπως το Ουλμ και το Τέμπιγκεν», προσθέτει ο Κρίστοφερ.

Οι ιθύνοντες του πανεπιστημίου μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουν με χιούμορ την «πρωτοβουλία», αναγνωρίζοντας προφανώς πως δεν διαφέρει και πολύ από ο,τι γίνεται κάθε βράδυ στις πανεπιστημιακές εστίες και τα μπαράκια στις παρυφές των πανεπιστημιουπόλεων ανα την οικουμένη: ένα αγόρι γνωρίζει ένα κορίτσι…κι ό,τι ήθελε προκύψει.

tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου