Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Θεσσαλονίκη ~ Ισόβια σε 74χρονη για... ερωτικό έγκλημα



Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 74χρονη, η οποία κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία 82χρονου το 2009 μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή του Ευόσμου.

Ένοχος κρίθηκε και ο κουμπάρος του θύματος, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών, επειδή βοήθησε την ηλικιωμένη γυναίκα να εξαφανίσει το πτώμα.:


Το έγκλημα είχε ερωτικό κίνητρο καθώς το θύμα επισκέφθηκε την ηλικιωμένη και της ζήτησε να συνευρεθούν, όπως άλλωστε είχε συμβεί αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με τη δικογραφία. Εκείνη τον απώθησε, τον χτύπησε και τον έριξε στο πάτωμα, με συνέπεια ο ηλικιωμένος να χτυπήσει στο κεφάλι. Έπειτα τον τύλιξε με σακούλα και πέθανε από ασφυξία.

Η 74χρονη, της οποίας δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, γνώριζε το θύμα από το 1996 και, σύμφωνα με τις καταθέσεις, διατηρούσε μαζί του σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωμή. Ωστόσο, η κατηγορούμενη τα τελευταία χρόνια, παρά την φορτικότητα και τις επίμονες προσπάθειες του ηλικιωμένου, δεν επιθυμούσε να τον βλέπει πια.

«Τον έδεσα, γιατί δεν ήθελα να ξανασηκωθεί, δεν άντεχα άλλο», υποστήριξε στην απολογία της στο κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης η γυναίκα και δεν αρνήθηκε καμία από τις κατηγορίες ούτε τις σχέσεις που είχε και με τους δύο ηλικιωμένους, ενώ έδειξε ότι δεν μετάνιωσε για την πράξη της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου