Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Λάλησε ένας μαύρος στη Ρόδο ~ Μπούκαρε ολόγυμνος σε σπίτι ηλικιωμένου +Φωτό


 Ένας Καζαμπούμπου φίλος του Τσίπρα λάλησε και τα έβγαλε όλα. Όταν του δώσανε σεντόνι να σκεπαστεί, αυτός το έβαλε στο κεφάλι του(!).

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην πόλη της Ρόδου, από την αστυνομία, προκειμένου να συλληφθεί ένας 30χρονος Σενεγαλέζος, ο οποίος ξεγυμνώθηκε κι...

άρχισε να τρέχει μέσα στους δρόμους!

Το περιστατικό αυτό, που έχει καταγραφεί κι άλλες φορές ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες σε τουριστικές περιοχές του νησιού μας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού ο αλλοδαπός, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αλλά όρμηξε μέσα και σ' ένα σπίτι από το παράθυρο που βρήκε ανοιχτό, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου!

Την ώρα εκείνη, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην οδό Φώτη Φωταρά (παράλληλη με την Κορδιγκτώνος) έπινε καφέ και έβλεπε αμέριμνος τηλεόραση, όταν αντίκρυσε τον Σενεγαλέζονα εισβάλλει από το παράθυρο ολόγυμνος και να οτρογγυλοκάθεται στον καναπέ!
Έξω από το σπίτι εν τω μεταξύ, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συμπολίτες μας και πολλά νέα παιδιά, οι οποίοι και άναυδοι παρακολουθούσαν το απίστευτο περιστατικό.

Ο ιδιοκτήτης χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά συμβαίνει, άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και βγήκε έξω.

Η ενέργεια, σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε για εκφοβισμό στο πλαίσιο της αντίδρασης του ιδιοκτήτη να αμυνθεί, αφού το όπλο ήταν άδειο. Πάντως ούτε και τότε ο Σενεγαλέζος έδειξε να πτοείται.

Δεν έδειξε να συνειδητοποιεί επίσης τι συμβαίνει ούτε όταν η αστυνομία έφθασε επιτόπου και του πέρασε χειροπέδες. Κάτοικος της περιοχής, του έδωσε ένα σεντόνι να τυλιχθεί στο επίμαχο σημείο και ο ίδιος το τοποθέτησε στο κεφάλι του. Εκτιμάται ότι βρίσκονταν σε γενική σύγχυση και δεν αποκλείεται το γεγονός να είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και κρατείται προκειμένου να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου.


Πηγή: Ροδιακή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου