Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πακιστανοί σφάζονταν με Αλβανούς & οι ακροαριστεροί τους υποστήριζαν επειδή νόμιζαν πως ήταν Έλληνες +Βίντεο


ΑΖΑΪΛΟΥΜ

Ένα ακόμη φαινόμενο βίας μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας συνέβη πριν από λίγη ώρα επί της οδού Πατησίων. Ομάδα μαϊμουπωλητών «Πακιστανών και άλλων» μαζί με ακροαριστερούς τα «έβαλαν» με ζευγάρι Αλβανών που επέβαινε σε ΙΧ.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο protothema.gr του θείου του ζευγαριού, αλλά και συνεπιβαίνοντα στο όχημα, οι τρεις τους είχαν σταματήσει απέναντι από την ΑΣΟΕΕ, προκειμένου να αγοράσουν παπούτσια και μια θήκη για κινητό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν βγαίνοντας από το κατάστημα ένας αλλοδαπός πείραξε την γυναίκα...
 του οδηγού του αυτοκινήτου οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής. Αμέσως ο σύζυγος ζήτησε τα… ρέστα από τον άλλο αλλοδαπό επειδή του ενόχλησε την σύζυγο και διαπληκτίστηκαν. Τα αίματα άναψαν γρήγορα και μαϊμουπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ έσπευσαν για συμπαράσταση και για να υποστηρίξουν, προφανώς, τον συμπατριώτη τους.

Μόλις είδαν την φασαρία οι φοιτητές ακροαριστεροί μέσα στην ΑΣΟΕΕ, πιθανώς γιατί νόμισαν πως επροκείτο για κάποια ένταση με εθνικιστές, μπήκαν και αυτοί στον καβγά για να βοηθήσουν τους μικροπωλητές με κράνη και με λοστούς, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του θείου του οδηγού του αυτοκινήτου.

Τότε, όρμησαν όλοι τους επάνω στο ζευγάρι, χτυπώντας βίαια το αυτοκίνητο στο οποίο πρόλαβαν να μπουν με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί πολλές υλικές ζημιές και η γυναίκα με τον σύζυγο της να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς σε ποιά κατάσταση βρίσκονται, αλλά και σε ποιό νοσοκομείο διακομίστηκαν.

Στη συνέχεια οι φοιτητές ακροαριστεροί αιφνιδιαστικά έκλεισαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ μάλιστα παρότρυναν αλλοδαπούς μαϊμουπωλητές, που βρίσκονταν στην περιοχή, να απλώσουν τα σεντόνια με τα προϊόντα τους στο οδόστρωμα.

Λόγω αυτού του συμβάντος η άνοδος και η κάθοδος της Πατησίων παρέμεινε κλειστή για περίπου μια ώρα. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ επίσης στο σημείο έσπευσαν η ομάδα των ΜΑΤ και η ομάδα Ζ.



video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου