Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Γύφτοι δολοφόνησαν αστυνομικό στην Αθήνα


Ένα ακόμη αγκάθι της κοινωνίας είναι οι γύφτοι. Πρόκειται για μια πληθυσμιακή ομάδα που ενώ απολαμβάνει (λόγω ψηφαλακίων) αμέτρητα επιδόματα, παροχές σε χρήμα και ότι άλλο βάλει ο νους, αυτοί επιμένουν να μην εντάσονται στον κοινωνικό ιστό, να παρασιτούν εις βάρος των υπολοίπων και να γίνονται απίστευτα φορτικοί.

Από την ασταμάτητη εγκληματικότητα που τους χαρακτηρίζει, σε ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες, απατεωνιές, "εμπόριο" κ.ά, έως τις καταστροφές σε υποδομές (καλώδια), του περιβάλλοντος (απίστευτη ρύπανση όπου εγκατασταθούν)...
και όχληση προς τους υπολοίπους (όσοι έχουνε σπίτια γύφτων κοντά, καταλαβαίνουν τι εννοώ).

Ειδικά στα νοσοκομεία, έχεις τον πόνο σου και ξαφνικά τον ξεχνάς όταν βλέπεις καμιά 40ριά γύφτους να ορμούνε στις αίθουσες για να μπούνε πρώτοι στο γιατρό κλπ. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν, είναι κινητές βόμβες και οι ίδιοι δεν φημίζονται για την ασφαλή τους οδηγηση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις έλεγχο σε γύφτο και να μην βρεις κάτι παράνομο. Στους καταυλισμούς τους μπορείς να βρεις "τα πάντα". Βέβαια το ότι ζούνε μέσα στη βρωμιά είναι επιλογή τους. Η πολιτεία τους παρέχει χρήμα, σπίτια και περιοχές για αξιοπρεπή διαβίωση, αυτοί τα κρατάνε, τα ρημάζουν & συνεχίζουνε να καταπατούνε ξένες περιοχές και να παρασιτούνε εις βάρος των άλλων πολιτών, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας. Το παράδειγμα με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου κλέβουνε επανειλλημένα ρεύμα από το ραντάρ ελέγχου(!), είναι χαρακτηριστικό.

Οι γύφτοι τέλος, αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των "ημεδαπών" στις φυλακές, κάτι που χρησιμοποιούν οι φασίστες ακροαριστεροί για να δικαιολογούνε "ως μέρος του συνόλου", τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.


Δυστυχώς σήμερα τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά:

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε στα Άνω Λιόσια, όταν φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ένας γύφτος, παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο οδηγός του οχήματος παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη την ώρα που ένα από τα φορτηγά που είχαν αποκλείσει περιπολικό που βρισκόταν ήδη στον καταυλισμό, κινήθηκε με ταχύτητα προς τη μοτοσικλέτα, την οποία εμβόλισε.

Δεν πρόκειται δηλαδή για ατύχημα (όσο είναι δυνατόν να πει κανείς κάτι τέτοιο, όταν υπάρχει συμμετοχή γύφτων), αλλά για ξεκάθαρη ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ.

Κουράγιο στους Έλληνες συγγενείς των θυμάτων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως όλοι αυτοί οι τσιγγάνοι έχουν δυπλώματα οδήγησεις; ξέρουν να διαβαζουν τα σήματα;
Φταίει το κράτος για όλα αυτά, ξεκάθαρα
Κρίμα για το παιδί......

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ενα λουλουδυ ομορφο βρεθικιε μπροστα μου το μαζεψα,το μιρισα και ραγισε η καρδια μου τα φιλα του σκορπιστικαν και ιταν πλιγομενα ενας αερας απαλος τα σκορπισε πιο περα και ετση θιμαμε παντοτε με δακρια εσενα

Ανώνυμος είπε...

κυραγιο καενας ανθροπος δεν αντεχη τον χαμο του παιδιου του . το παλικαρι δεν το γνοριζω ομος πονεσα πολυ το στιχακη αυτο ειναι γραμενο για καπιον ανθροπο που εχασα πριν απο πολυ πολυ κερο .το αφιερονο και σε σενα παλικαρη που εφιγιεςαδικα απο τον κοζμο αυτο

Ανώνυμος είπε...

poio diplwma odigisis?
mporei na min pane sxoleio alla ta ekpaideyoun apo mikra na mas trakaroun,menw stin perioxi kai thumamai kapoia stigmi pws glitwsa teleytaia stigmi otan erxotan pros ta panw mou oxima pou to odigousan 2 gyftakia to polu na itan 8 h 9 xronwn k sygkekrimena to ena itan sta petalia k to allo agkalia tou sto timoni.Gia na min anaferw tis fores pou exw katebei apo to b12 (leofwreio)san kynigimeni giati xouftwnoun 3-4 mazi..anoigoun mytes ..molis pas na katebeis se sprwxnoun k spas podia xeria epeidi tous eipes na ysyxasoun.ta xristougenna malista ston proastiako ntymena me stoli agiou basili se omada pou itan k enilikes dikoi tous mazi afou eipan ta kalanta mas sprwxnan k mas trabagan tis tsantes legwntas oti eeee teleiwne tzampa ta eipa dwse ta lefta
ti na sou kanei i omada dias k ola ta mat opoios menei sta liosia kserei pws oi sygkekrimenoi den fobountai tpt skotwnoun gia plaka,k mi xeirotero ayto lew meta to simerino..

Ανώνυμος είπε...

Οι τσιγγάνοι, δεν μπορούν να προσαρμοστούν. Σε όποια χώρα και εάν βρίσκονται πάντα θα είναι απροσάρμοστοι. Εκμεταλευόμενοι τον απατρισμό, δημιουργούν συνεχώς προβλήματα, ταραχές, ηχορίπανση, διαταραχές ώρων κοινής ησυχίας ( κάτι που δε γνωρίζουν τι σημαίνει ) και δεν διστάζουν ακόμα και να αφαιρέσουν ζωές όταν οτιδείποτε τους πάει κόντρα και εν συνεχεία να διαφύγουν σε άλλη περιοχή, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Το θέμα είναι να σπάσει επιτέλους αυτή η φυλή, να μεριμνήσει η πολιτεία ώστε να πάνε σε κάποιο μέρος αποκομένοι. Στην τελική να σταματήσουν να λέγονται άπατρις. Γιατί οι ρομά δεν βρέθηκαν ουρανοκατεύατοι, ούτε είναι θεόσταλτοι απο κτοίσεος κόσμου όπως λένε συνεχώς

Δημοσίευση σχολίου