Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

The Man With The Iron Fists trailer ~ Του Κουνγκ Φου ο γάμος


Ακατάπαυστη δράση, ακρότητες με χέρια, πόδια, μάτια να τινάσσονται στον αέρα, σε ένα πολύχρωμο θέατρο που συνδυάζει χιπ χοπ τέμπο και Grindhouse αισθητική.

Ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης φιλίας με τον Quentin Tarantino, αλλά και της θητείας στο πλάι του κορυφαίου δημιουργού ως μαθητευόμενος σχεδιαστής ταινιών;


Μα να εξελιχθείς και ο ίδιος σε πανομοιότυπης ματιάς σκηνοθέτης, που φυσικά θα επεξεργάζεται το δικό του ανατρεπτικό σενάριο, άντε έστω και μοιρασμένης έμπνευσης με μια ακόμη εκλεκτική συγγένεια με τον Mister T, τον Eli Roth και που θα περνάς από τα πλάνα του δικού σου φιλμ, κρατώντας ένανα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο λόγος για τον φιλόδοξο πολυτάλαντο RZA, που επιχειρεί το ντεμπούτο του στην σκηνοθετική καρέκλα, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Quentin στην παραγωγή του έργου με τον τίτλο The Man With The Iron Fists, το οποίο θεματικά ανήκει στην ιδιόμορφη κατηγορία του Κουνγκ Φου - Σπαγγέτι Γουέστερν. Το δίλεπτο red band - η έννοια δηλαδή του red band - τρέιλερ που μόλις έδωσε στην κυκλοφορία η Universal καταδεικνύει του λόγου το αληθές. Ακατάπαυστη δράση, ακρότητες επί σκήνες, με χέρια, πόδια, μάτια να τινάσσονται στον αέρα, σε ένα πολύχρωμο θέατρο που συνδυάζει χιπ χοπ τέμπο και Grindhouse αισθητική.


Πέρα από τον έγχρωμο RZA, που υποδύεται τον εκδικητή - δίχως έλεος μαχητή της ιστορίας μαζί του εμφανίζονται ο πανταχού παρόντας την φετινή χρονιά Russell Crowe, η σέξι σχιστομάτα Lucy Liu, o Ασιανός αστέρας Cung Le, η Jamie Chung, ο David Bautista και ο Byron Mann. Πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες, για το φανατικό κοινό κατά βάση της ιδιαίτερης σχολής του Tarantino, κάπου στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε.


Πηγή

http://www.imdb.com/title/tt1258972/
 

Επιλέξτε υψηλή ευκρίνεια & πλήρη οθόνη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου