Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Πιάσανε τον ρατσιστή Πακιστανό που κατακρεούργησε και βίασε την 15χρονη στην Πάρο ~ Θανατική ποινή στα αλλοδαπά αποβράσματα που δολοφονούν (+Σχετικά βίντεο)


Επιτέλους η Πολιτεία να προστατέψει τους πολίτες της και να διώξει όλους τους λαθρομετανάστες. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος μπούκαρε από τον Έβρο & εργάζονταν παράνομα στην Ελλάδα, μετά την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA, δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά τη μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής.

Όταν αυτή αντιστάθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια εκτός ελέγχου άρχισε να την χτυπάει με απίστευτη μανία στα βράχια...
και στη συνέχεια βίασε το παιδί ενώ ήταν ετοιμοθάνατo. Έπειτα εξαφανίστηκε από το σημείο, χωρίς να τον δει κανείς.

«Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πηγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω κινητό. Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα...», φέρεται να είπε ο νεαρός που στη συνέχεια εξαφανίστηκε και προσπάθησε να διαφύγει στο λαθρο-χάος στην Αθήνα κι ενώ είχε βγάλει εισιτήρια για να το σκάσει στο Πακιστάν, εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την παρατηρητικότητα της μητέρας της 15χρονης Μυρτώς, που, λίγες ώρες πριν την επίθεση, είδε το συγκεκριμένο νεαρό αλλοδαπό με λευκό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο να περνάει δυο φορές από μπροστά τους και να κοιτάζει παράξενα.

Παράλληλα, δύο ημέρες μετά την επίθεση ο εργοδότης του αλλοδαπού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως ο νεαρός, που εργάζεται ως κηπουρός στην τουριστική του επιχείρηση, ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει, γιατί ένας συγγενής του στην Αθήνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έτσι οι Αρχές ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν πως είναι ο δράστης της επίθεσης. Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποίησουν το γενετικό υλικό με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης Μυρτώς.


Το κινητό, ο μεσάζων και τα άλλα πρόσωπα

Γνωρίζοντας πως ο δράστης έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι ομοεθνών του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη βοήθεια του εργοδότη του ήρθαν σε επαφή με τον άνθρωπο που τον πήγε πριν μερικά χρόνια στην Πάρο και αυτός με τη σειρά του, στα άτομα με τα οποία ο νεαρός είχε επαφές…

Κλιμάκιο της Αστυνομίας παρακολουθούσε διακριτικά το διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα, ενώ παράλληλα μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προσπαθούσαν να εντοπίσουν το στίγμα του τηλεφώνου του… Κάτι που έγινε την Παρασκευή.

Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και προσήγαγαν άλλα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής στη ΓΑΔΑ. Και αυτοί, όπως και ο 21χρονος, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Μάλιστα, ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην κακοποίηση της μικρής μαθήτριας, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.

Κατά την μεταγωγή του στην Σύρο, έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού.



Μυστικοπαθής και αδίστακτος

Ο 21χρονος "κηπουρός" από την πρώτη στιγμή έδωσε στους αστυνομικούς την εικόνα του σκληρού και αμετανόητου… Από τη μία το έπαιζε αδιάφορος και έδειχνε ενοχλημένος από την προσαγωγή του και από την άλλη είχε προλάβει να κανονίσει μέσω της πακιστανικής πρεσβείας να βγάλει χαρτιά και εισιτήρια για την πατρίδα του και την Τρίτη θα πετούσε για το Πακιστάν, εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης για οικιοθελή επαναπατρισμό λαθρομεταναστών. Όπως λένε αυτοί που τον γνώριζαν, έχει μια καταπληκτική ικανότητα να το παίζει καλό παιδί…


Τα λάθη

Ο Πακιστανός εντοπίστηκες νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Όμως δεν θα είχε εντοπιστεί αν δεν έκανε τρία μοιραία γι' αυτόν λάθη. Πρώτον, ότι πέρασε μπροστά από τη μητέρα της 15χρονης Μυρτώς λίγο πριν την επίθεση φορώντας λευκό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο και κοίταζε παράξενα.

Δεύτερον, ότι έφυγε από την Πάρο μετά από έξι ημέρες χρησιμοποιώντας ως κάλυψη δυο συμπατριώτες του, την ώρα που το νησί βοούσε από την επίθεση. Και τρίτον και ίσως κυριότερο, χρησιμοποίησε πλαστά στοιχεία για να εκδώσει εισιτήριο.

Έτσι, ενώ οι δύο φίλοι του έδωσαν τα πραγματικά τους στοιχεία, οι αστυνομικοί που καθημερινά έψαχναν τις λίστες των ακτοπλοϊκών εταιρειών για αναχωρήσεις Πακιστανών ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δυο φίλων του, αλλά όχι και το δικό του. Έτσι, οι Αρχές ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν πως είναι ο δράστης της επίθεσης.

Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποιήσουν το γενετικό υλικό με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης Μυρτώς. Γνωρίζοντας, λοιπόν, πως ο δράστης έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι ομοεθνών του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Ασφάλειας παρακολουθούσε διακριτικά το διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στο μικρό διαμέρισμα έμεναν 12 Πακιστανοί, ανάμεσα τους και οι δύο φίλοι του. Παράλληλα, μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προσπαθούσαν να εντοπίσουν το στίγμα συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων,. Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και προσήγαγαν άλλα δυο άτομα πακιστανικής καταγωγής στη ΓΑΔΑ. Και αυτοί όπως και ο 21χρονος είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Μάλιστα, ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να γνώριζαν για την κακοποίηση της μικρής μαθήτριας, όμως δεν ήξεραν το παραμικρό.





Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.

Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων Δικαστών που επιλαμβάνονται πλέον της υποθέσεως.

Δημήτριος Κουσιουρής / Συνήγορος της Οικογένειας της Μυρτούς»

Με αυτήν τη λιτή ανακοίνωση, η οικογένεια της 15χρονης κοπέλας, που νοσηλεύεται στο «Αττικόν», σε κατάσταση σταθερά ελεγχόμενη, μετά την επίθεση που δέχτηκε στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, απευθύνει ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.






Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης της σοβαρής κακοποίησης 15χρονης ημεδαπής στην Πάρο.

«H Ελληνική Αστυνομία μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου.

Δράστης είναι ένας είκοσι ενός έτους αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Σας υπενθυμίζω ότι το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου είχε βρεθεί κακοποιημένη στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής, στην Πάρο, η 15χρονη ημεδαπή, η οποία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή είχαν μεταβεί στην Πάρο, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κλιμάκια Αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης είχαν ληφθεί και δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης.

Οι αστυνομικές έρευνες, μεταξύ των άλλων, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις.

Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ένας από τους προσαχθέντες και συγκεκριμένα ο είκοσι ενός έτους Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.

Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλικης.

Ο δράστης οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Όπως εξακριβώθηκε ήταν παράνομα στη χώρα, όπως και οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για το λόγο αυτό, οδηγούνται επίσης στον Εισαγγελέα Σύρου.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και επικοινώνησαν στην τηλεφωνική γραμμή της Ασφάλειας Αττικής που είχε δοθεί στη δημοσιότητα.»






Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι:

-Που δεν τον είχανε απελάσει από την ημέρα που μπούκαρε στη χώρα.
-Οι υπηρεσίες που του επέτρεψαν να κινείται μέσα στη χώρα και να εργάζεται (λιμενικό, επιθεώρηση εργασίας, κλπ).
-Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Πάρο, o οποίος τον είχε προσλάβει με μαύρη εργασία και που στερούσε σε κάποιον Έλληνα τη δουλειά αυτή και στο το κράτος εισφορές.


















Το κατάλυμα του 21χρονου Πακιστανού Αλί, στη Μάρπισα της Πάρου