Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κουπόνι & για 4 ευρώ βενζίνη ~ Ανάρπαστο θα γίνει το "Θέμα"


Προϋπόθεση να βάλετε 25 λίτρα βενζίνης ή πετρελαίου. Αν για παράδειγμα το λίτρο κοστίζει 1,8 ευρώ, εσείς αντί για 45 ευρώ, θα δώσετε το κουπόνι και θα πληρώσετε 41 ευρώ, δηλαδή 1,64 ευρώ το λίτρο, (έκπτωση 10%). Σε συνδιασμό και με το κουπόνι των 6 ευρώ για αγορές από Καρφούρ, είναι συνολικά αρκετά καλή προσφορά (βέβαια η ίδια η εφημερίδα κοστίζει 4 ευρώ μαζί με τα dvd, κλπ).

Που καταντήσαμε ρε φούστη, να κυνηγάμε τα κουπόνια... Δείτε τις λεπτομέρειες:


Το ΘΕΜΑ κάνει πράξη την υπόσχεση που έδωσε πριν ένα χρόνο ,στους αναγνώστες του: «μαζί θα περάσουμε την κρίση». Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή εκτός από την δωροεπιταγή των 6 ευρώ για τις αγορές του νοικοκυριού, σας προσφέρει μία δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 4 ευρώ για αγορά καυσίμων σε όλα τα πρατήρια της Shell.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που περνά η ελληνική οικογένεια την σημερινή εποχή της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, στην διάρκεια της οποίας και το τελευταίο ευρώ έχει αξία.

Αναγνωρίζουμε πως μετά τα είδη του σούπερ μάρκετ το μεγαλύτερη πρόβλημα είναι τα καύσιμα. Όσο κι αν περιορίσαμε τις μετακινήσεις μας, ένα μεγάλο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού, εξακολουθεί να πηγαίνει για βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης, ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

Θεωρήσαμε λοιπόν υποχρέωση μας να κάνουμε φθηνότερα τα καύσιμα για τους αναγνώστες μας με τον ίδιο πρακτικό, άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο όπως έγινε και με τις αγορές σας από τα καταστήματα Carrefour –Μαρινόπουλος όλους αυτούς τους μήνες.

Από αυτή την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή θα βρίσκετε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος μια δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 4 ευρώ. Θα την κόβετε, θα την κρατάτε στην τσέπη σας και όταν θα πάτε σε ένα από τα εκατοντάδες πρατήρια της Shell, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, για να βάλετε βενζίνη ή πετρέλαιο στο όχημα σας, θα την δίνετε και θα σας κάνουν την αντίστοιχη έκπτωση των 4 ευρώ.

Με τις σημερινές τιμές η έκπτωση υπολογίζεται σε 16 λεπτά για κάθε λίτρο βενζίνης, ποσό που υπερκαλύπτει τις συνήθεις διαφορές τιμής που θα βρείτε από πρατήριο σε πρατήριο. Ανάλογα με την διαμόρφωση των τιμών η έκπτωση μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη και φυσικά όσο πιο φθηνό είναι ένα βενζινάδικο Shell τόσο πιο πολλά θα κερδίζετε εσείς. Το κουπόνι ισχύει σε όλα τα πρατήρια της Shell με την προϋπόθεση ότι θα βάλετε τουλάχιστον 25 λίτρα βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης.

Όσοι κάνουν πολλές διαδρομές μέσα στην ίδια εβδομάδα, έχουν όχημα μεγάλου κυβισμού ή χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για επαγγελματικούς λόγους και χρειάζονται περισσότερα καύσιμα μπορούν να συγκεντρώνουν δυο κουπόνια (θα κερδίζουν 4 + 4 = 8 ευρώ) αν φουλάρουν με 50 λίτρα βενζίνη ή πετρέλαιο.

Η δωροεπιταγή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την εβδομάδα (από την Κυριακή μέχρι το επόμενο Σάββατο), θα ισχύει πέραν όλων των άλλων των προσφορών που κάνει η Shell σε ορισμένους πελάτες της και θα την βρίσκετε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος, στην έκδοση των 4,25 ευρώ.

Με την νέα μας προσφορά ο αναγνώστης του ΘΕΜΑτος κερδίζει κάθε εβδομάδα ένα ΔΩΡΟ αξίας 10 ΕΥΡΩ! Έξι ευρώ για αγορές από τα Carrefour – Μαρινόπουλος και τέσσερα ευρώ από τη βενζίνη Shell. Θεωρούμε πώς με αυτό τον τρόπο βοηθάμε ουσιαστικά την ελληνική οικογένεια να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης.

Το όφελος είναι προφανές για αυτό πιστεύουμε ότι θα αγκαλιάσετε κι αυτή την προσφορά όπως έγινε και με τις προηγούμενες. Μείνετε μαζί μας, έρχονται και σύντομα και νέες εκπλήξεις.



http://www.protothema.gr/article/?aid=222248

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου