Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ακροαριστερά ~ Σταλινοφασιστικά νέα +Βίντεο



Bρέθηκαν βόμβες μολότωφ στη Θεολογική του ΑΠΘ
Επίθεση παρανοϊκών πυρομανών ακροαριστερών με μολότωφ
Νάσος Θεοδωρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) για το όνομα της FYROM Vardarska
Μέθοδοι κομμουνιστικής προπαγάνδας (βίντεο)
Συριζοαναρχικοί επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Βόλο
Επίθεση ακροαριστερών φασιστών σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια
Κάτοικοι συμπλέκονται με φασίστες & λαθρομετανάστες στα Πατήσια
Ένταση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων




Bρέθηκαν βόμβες μολότωφ στη Θεολογική του ΑΠΘ

Συνολικά 18 βόμβες μολότωφ βρέθηκαν στους χώρους της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, εργαζόμενοι του Ιδρύματος εντόπισαν χθες Σάββατο το μεσημέρι στην υπόγειο δίοδο της Θεολογικής Σχολής εννέα αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες.

Το πρωί της Κυριακής, στο ίδιο σημείο, φύλακας του Ιδρύματος βρήκε μέσα σε σακούλα άλλες εννέα βόμβες μολότοφ

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.




Επίθεση παρανοϊκών πυρομανών ακροαριστερών με μολότωφ

Επίθεση με βόμβες μολότωφ από ομάδα αγνώστων πυρομανών πραγματοποιήθηκε στις δύο τα ξημερώματα εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως, στην οδό Λεοχάρους.

Οι δράστες εμφανίστηκαν ξαφνικά από την οδό Κολοκοτρώνη και εκτόξευσαν εναντίον του αστυνομικού τμήματος αρκετές μολότωφ.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα (ένα περιπολικό, ένα συμβατικό της ασφάλειας και δύο επιβατικά ΙΧ) και τέσσεερα δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα έξω από το τμήμα.

Μετά την επίθεση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.






Νάσος Θεοδωρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) για το όνομα της FYROM Vardarska

Αλέξη συμφωνείς; Κάν ΄τον και υπουργό εξωτερικών άμα βγείς...
δείτε το βίντεο:



"Nasos Teodoridis is a member of the Human Rights Committee of the most popular political party currently in Greece - SYRIZA. He is responsible for the minorities sector and at the same time, he is a great and sincere friend of the Macedonians and not just those who live in Greece. For him, it is quite acceptable that our country is called Macedonia. But the opinions of the party members and the official positions of the party are not always the same, says Teodoridis in an exclusive interview for the Macedonian Radio and Television.

Marija Kotovska
MRT Dnevnik 29.09.2012"
taxalia




Μέθοδοι κομμουνιστικής προπαγάνδας (βίντεο)

Στο ακόλουθο βίντεο, εμφανίζεται ο πρώην Σοβιετικός πράκτορας τής KGP, Γιούρι Μπέζμενοφ (γνωστός κι ως «Τόμας Σούμαν»), εκπαιδευμένος στον ανορθόδοξο ψυχολογικό πόλεμο.

Ο Μπέζμενοφ, απέδρασε στη Δύση το 1970. Η συνέντευξη, δώθηκε το 1985 κι ο Μπέζμενοφ, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλεται η προπαγάνδα και δη η κομμουνιστική, μέσω τής πλύσης εγκεφάλου.

Αφού ακούσετε τα όσα λέει, μήπως διακρίνετε κάποιες ομοιότητες με την σημερινή πραγματικότητα;







Συριζοαναρχικοί επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Βόλο

Χθες Σάββατο στο Βόλο όπου γίνεται φεστιβάλ νεολαίρας ΣΥΡΙΖΑ, αγέλη μικροκακοποιών επιτέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγης με αποτέλεσμα αργότερα να προσαχθούν 6 άτομα.

Παρόν την ώρα της επιθεσης ήταν ο τοπικός βουλευτής της Χ.Α. Π.Ηλιόπουλος, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν προς τα ΜΜΕ:

Οφείλω να σας ενημερώσω πως έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης και διακινείτε ψευδείς ειδήσεις οι οποίες παράλληλα αποτελούν και συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπο μου. Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι : Σήμερα Σάββατο και ώρα 19:25 ομάδα εγκληματιών προερχόμενη από τον αναρχικό χώρο που εδράζεται σε κατάληψη του πανεπιστημίου επιχείρησε να επιτεθεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής του Βόλου.

Επενέβη η αστυνομία, σταμάτησε τους παρανομούντες και προσήγαγε έξι από αυτούς. Έξι μέλη της Χρυσής Αυγής μετέβησαν οικειοθελώς στην αστυνομική διεύθυνση και έδωσαν κατάθεση για το συμβάν. Όλα όσα αναφέρονται στην "είδηση" (εντός πολλών εισαγωγικών) που μέσω του πρακτορείου σας έχει διακινηθεί σε πάρα πολλές ιστοσελίδες είναι ανυπόστατα ψεύδη που στρέφονται κατά του προσώπου μου ως βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η πρόθεση όσων την διαρρέουν είναι κακόβουλη και αποτελεί ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μου. Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας διαψεύσθηκε και επισήμως το φανταστικό συμβάν που δημοσιεύετε.

Παρακαλώ όπως δημοσιευτεί αυτούσια η διάψευση μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή



Επίθεση ακροαριστερών φασιστών σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Επίθεση δέχτηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια από άγνωστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.

Από την επίθεση τραυματιστήκαν δυο αστυνομικοί.



Κάτοικοι συμπλέκονται με φασίστες & λαθρομετανάστες στα Πατήσια


Δείτε εδώ το πλήρες άρθρο.



Ένταση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων


Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων κατά την μεταφορά των 15 ατόμων που συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ακροαριστερών και κατοίκων στον Αγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής. Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 20 προσαγωγές.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 200 άτομα του παρακρατικού χώρου που είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις κατά την μεταφορά των συλληφθέντων από το γραφείο του εισαγγελέα προς το γραφείο του ανακριτή. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν και ακολούθησε πετροπόλεμος.

Στη περιοχή έφτασαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ που καταδίωξαν νεαρούς στα στενά της ευρύτερης περιοχής καθώς επίσης και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αυτή την ώρα περίπου 100 άτομα είναι συγκεντρωμένα έξω από το κτίριο 9 όπου βρίσκονται οι συλληφθέντες ενώ στους χώρους των δικαστηρίων έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου